Болшинството делегати на Конгреса, които представляват партийните организации на БСП

...
Болшинството делегати на Конгреса, които представляват партийните организации на БСП
Коментари Харесай

Иван Иванов: БСП ще организира референдум дали джендър идеологията да влезе в учебните програми

„ Болшинството делегати на Конгреса, които съставляват партийните организации на Българска социалистическа партия в страната, си споделиха безапелационното виждане въпросът с оставката на Корнелия Нинова да бъде обсъждан. ”

Това съобщи членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Иван Иванов в предаването „ ОФанзива ” по Nova News.

По неговите думи се е основало ненужно напрежение на съвещанието на Конгреса, което е имало за цел да уязви Българска социалистическа партия на идните избори.

Иванов показа, че Конгресът на Българска социалистическа партия е приел решения за идея за нова стратегия на партията и за промени в устава.

„ Днес се взеха няколко значими решения. Едното е да се провежда референдум, с цел да се произнесат българските жители дали джендър идеологията да влезе в образователните стратегии или не. Другото е, преди съставянето на управнически коалиция, да се извърши вътрешнопартийно допитване до членовете на парията ”, уточни социалистът.

По думите на Иванов има разминаване в политиките, които се водят сега от президента Радев и неговите служебни държавно управление и тези, които Българска социалистическа партия пази.

„ Глобални спорове, които тресат целия свят, се отразяват доста отрицателно в България и е извънредно време да се вземат ограничения във връзка с нашите национални цели. Именно в тази посока би трябвало да се работи. В създадената идея за стратегия извънредно доста залагаме на обществената политика и тя е съобразена с новите провокации ”, сподели още за изводите от Конгреса Иван Иванов и добави: ”Ние сме единствената партия в България, която пази ползите на трудещите се и на тези уязвими хора, които са най-засегнати от рецесията. ”

Социалистът чака консолидация в Българска социалистическа партия след Конгреса и в дните преди изборите.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР