Болници, църкви, джамии, общини, старчески домове, детски градини, училища и

...
Болници, църкви, джамии, общини, старчески домове, детски градини, училища и
Коментари Харесай

Делян Добрев за цените на тока: Искаме осветлението да свети за всички

Болници, църкви, джамии, общини, старешки домове, детски градини, учебни заведения и други изнемогват поради високите сметки за ток. Това сподели на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

„ Компенсациите за декември и януари са алегорични, на фона на сметките, които заплащат. Не разбираме ината на ръководещите да не пуснат за разглеждане тази точка и тази седмица в пленарна зала. Този план на решение не е за нас, не е за опозицията, той е за всички тези организации, които са във все по-голяма невъзможност. Искаме осветлението да свети за всички. Не единствено за членовете на ГЕРБ, освен за членовете на Българска социалистическа партия, за всички “, добави още Делян Добрев.

" Няма никакво време за тази отплата, тъй като минаха месеци от първите високи сметки. Днес видяхме, че ръководителят на Бюджетна комисия, четейки предходния закон, се спираше на всяка запетайка единствено и единствено да не стигне времето за разглеждане на плана на решението. Т.е. това се прави съзнателно, беше толкоз смешно. То, в случай че не беше трагично, щеше да е смешно. Явно на ръководещите им е смешно, тъй като ръководителят на Народното събрание се смя, чак се наложи да си закрива лицето с листове, с цел да не виждат камерите по какъв начин се смее. Не е смешно. Изнемогват публичните организации. Говорим за Болници, църкви, джамии, общини, старешки домове, детски градини, учебни заведения и така нататък ", сподели Делян Добрев.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/421253973021254
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР