Болките в гърлото са много неприятни и могат да повлияят

...
Болките в гърлото са много неприятни и могат да повлияят
Коментари Харесай

Една подправка от кухнята, за която се твърди, че помага при лечение на ангина

Болките в гърлото са доста неприятни и могат да повлияят даже на прочувственото ни положение. За страдание, смяната във времето неведнъж се явява причина за полепването на болестотворни бактерии по гърлото. Ако в точния момент не стартирате с лекуване, рискувате да премине в ангина и други съществени болести, налагащи приема на лекарства.

Днес ще споделим с вас един способ за лекуване, който е основан на монголска естествена рецепта.
Ето в какво се състои той:
Нужно е да си приготвите половин чаена чаша семена от кимион, които да смелите в кафемелачка или различен сходен апарат, с който разполагате. Залейте ги с чаша вода и ги оставете на котлона да заврат. Когато това се случи, варите 15 минути и оттегляте от огъня. Получава се гъста маса, наподобяваща наслойка от кафе.
Два метода за лекуване на ангина с лук, за които се твърди, че са доста ефикасни
С внезапната смяна на времето, имунитетът на човек отслабва и той става предразположен на настинки. Най-потърпевшо е гърлото. По него полепват...

Това, което би трябвало да извършите, е да прецедите получената маса и по-късно да я разредите с ¼ чаена чаша вода. Отново се слага на котлона да заври и когато това се случи, към сместа от вода и смлени семена от кимион се прибавя една супена лъжица коняк.

За да излекувате бързо ангината, би трябвало на всеки половин час да приемате по една супена лъжица от лековитата примес. Само след няколко часа болките в гърлото ще стартират да отшумяват.

Разбира се, преди да прилагате каквито и да е предписания от националната медицина, е нужно да се консултирате с доктор. Ако положението ви е тежко, експерт ще ви назначи лекуване с лекарства.

Тази рецепта е подобаваща за хора, които постоянно боледуват от ангина. Опитайте и в случай че в действителност ви помогне, споделете с другари, с цел да могат и те да се възползват от лековитите свойства на кимиона.

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР