Боливудската красавица Прянка Чопра се оплака от неуспешна хирургична интервенция,

...
Боливудската красавица Прянка Чопра се оплака от неуспешна хирургична интервенция,
Коментари Харесай

Мис Свят 2000 обезобразена след неуспешна пластична операция

Боливудската хубавица Прянка Чопра се оплака от несполучлива хирургична намеса, след която е останала обезобразена. Наскоро Прянка разкри, че при започване на своята кариера е изпаднала в дълбока меланхолия, защото е изгубила естествения си външен тип след лекарска неточност при рутинна интервенция на носа. 

“Това беше ужасна фаза от моя живот ", разкри актрисата, като добави, че поради случая е изгубила три функции. Прянка Чопра легнала под ножа, с цел да в профил полип от носа си, само че след интервенцията не могла да познае себе си. 

" Докато отстраняваше полипа, лекарят инцидентно преряза моята носна бариера. Когато отстраниха превръзките, бях ужасена. Носът ми не беше моя. Лицето ми изглеждаше напълно друго. Вече не бях аз ", изля душата си Чопра. 

Бившата Мис Свят 2000 се оплака, че е виждала непозната всякога, когато поглеждала в огледалото. Заради несполучливата интервенция медиите почнали да я назовават “пластмасовата Чопра ", съобщи " Телеграф ". 

“Този ужасяващ прякор ме преследва през целия ми професионален живот ", споделя тя, добавяйки, че е пазила в загадка провалената интервенция години, тъй като не е желаела да изяснява на медиите какво тъкмо се е случило. 

“Мислех, че кариерата ми е завършила, още преди да е почнала ", съобщи Прянка Чопра. 

В последна сметка актрисата и модел е уверена от провинилия се доктор и своя татко да се подложи на коригираща интервенция. Прянка получава поддръжка и от огромния боливудски режисьор Анил Шарма, който я насърчил да не се отхвърля кариерата си след интервенцията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР