Боливудска акция на треторазрядния актьор Борисов и неговите аналогови хора

...
Боливудска акция на треторазрядния актьор Борисов и неговите аналогови хора
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Боливудска акция на треторазрядния актьор Борисов и неговите аналогови хора

Боливудска акция на треторазрядния артист Борисов и неговите аналогови хора - по този начин Ивайло Мирчев от “Демократична България” дефинира изказванията на някогашния министър председател за готвен “Костинброд 2”. Според Борисов в склад има 228 машини повече, с които могат да бъдат добавени 228 хиляди гласа за президента Румен Радев. “Боливудската акция, която видяхме, демонстрира аналоговото мислене в ГЕРБ. Пред този склад се бяха наредили всички хора, които прахосаха няколко милиарда за електронното ръководство без да го има. Това са аналогови хора, които не схващат какво говорят”, съобщи Мирчев в предаването “Говори сега” по Българска национална телевизия, представен от actualno.com.

“Ако имат доказателства за готвена операция на изборите, незабавно да ги дават на Министерство на вътрешните работи, тъй като другояче господин Борисов се трансформира в господин Бареков от аферата Костинброд”, добави той. Ивайло Мирчев, който е лидер на листата в Бургас и претендент в 24 МИР в София, съобщи, че ЦИК продължава да не дава на участниците в избори изходния код на машинното гласоподаване. “Ако има някакво едва място в отчитането на вота, това е моментът, в който се записва на флашката и пътува до РИК. Там има опция за операция и по тази причина поискахме тези обществени ключове на картите, с които се гласува”, сподели Мирчев. Той още веднъж отхвърли обвиняванията на Борисов, че четирима души от “Да! България” управляват машинния избор.

“Произнесен от този треторазряден артист Бойко Борисов звучи малко нелепо”, добави той. Ивайло Мирчев разгласи, че се готви нова огромна машинация в енергетиката с решението балансиращите енергийни компании да бъдат задължени да минават единствено през Електроенергийния систематичен оператор (ЕСО).

“Никакви салда няма да оправи, а ще увеличи цената на тока. Изключително малоумен ход на енергийния министър, на който му желаеме от дълго време оставката. ЕСО се управлява от енергийната мафия - няколко енергийни предприемача разполагат със свои хора и на практика управляват цялата система на страната”, сподели той и даде обещание проблемите в енергетиката да бъдат една от първите задания на “Демократична България” в новото Народно заседание. Той напомни, че „ Демократична България “ има работещо решение по какъв начин цената на тока за битовите консуматори да остане непроменена до 1 юли 2022 година, когато се чака цената на електричеството да се стабилизира. “Токът не би трябвало да се усилва и единствени сме дали решение за битовите клиенти. Всички партии обаче се вършат на прелестно разсеяни и споделят по какъв начин цената би трябвало да се вдигне”, съобщи той. Ивайло Мирчев удостовери, че ще се работи за основаването на парламентарна комисия за определяне на обстоятелствата по концесията на летище “София”. “Служебният министър на превоза сподели това, което с Христо Иванов твърдим от повече от една година - че Домусчиеви имат към 20% в концесионера на летище “София”, разяснява Мирчев.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР