Болестта, с която Аштън Кътчър се пребори преди няколко години

...
Болестта, с която Аштън Кътчър се пребори преди няколко години
Коментари Харесай

Мила Кунис и Аштън Кътчър - заедно и в болест, и в здраве

Болестта, с която Аштън Кътчър се пребори преди няколко години се бе отразила много отрицателно на доста аспекти от живота му. Отрази се даже и на подвижността му. Оттогава обаче артистът се възвърне и през ноември дори пробяга маратона в Ню Йорк.
 Аштън Кътчър, Майкъл Кътчър, церебрална парализа, васкулит и прочувственото изявление на артиста за здравословните проблеми
Аштън Кътчър - прочувствен, както в никакъв случай до момента

Какво разкри артистът за здравословните проблеми в фамилията си

Сега Аштън Кътчър си напомня интервала, в който не е можел да върви и споделя, че в един миг е стигнал до просветление. " Казах си: Чакай малко. Ако мога да стигна от невъзможността да вървя до това да тичам на маратон за интервал от три години, тогава мога просто да оставя това да бъде част от предишното ми. Върнах се. Добре съм. "

В диалог с доктор Дейвид Агъс за епизод от поредицата The Checkup with Dr. David Agus артистът споделя искрено за васкулита. Това е рядкото автоимунно заболяване, с което артистът се пребори преди няколко години. Трудностите в здравословното си положение той, несъмнено, съумява да преодолее не без безусловната поддръжка на жена си Мила Кунис.

Дори доктор Дейвид Агъс споделя, че Аштън Кътчър е трябвало да минава прегледи при няколко разнообразни лекари, с цел да стигне до усъвършенстване и в последна сметка възобновяване. От думите на доктора разбираме, че през ноември 2019 година положението на артиста е било най-тежко. " Ще кажа, че брачната половинка ти е невероятна ", споделя още доктор Дейвид Агъс.

А Кътчър естествено няма по какъв начин да не се съгласи. " Жена ми е най-хубавата ".

Мила Кунис получава благодарност за отдадеността, поддръжката и грижите, които поставя за брачна половинка си в най-трудния му интервал. Тя просто е неразделно до него, от самото начало.
 Аштън Кътчър, Мила Кунис, васкулит и какво разкри актрисата за диагнозата на брачна половинка си
Болестта, с която се бори Аштън Кътчър

Какво разкри брачната половинка му Мила Кунис

Че страда от васкулит Аштън Кътчър разкри през август в епизод от предаването на Беър Грилс Running Wild with Bear Grylls. Сега, няколко месеца по-късно, артистът описа повече за борбата си с заболяването в епизода на The Checkup with Dr. David Agus.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР