Боксът съвсем изостана от ММА (най-вече UFC) по отношение на

...
Боксът съвсем изостана от ММА (най-вече UFC) по отношение на
Коментари Харесай

Ломаченко срещу Лопес: може ли забележителният украинец да загуби?

Боксът напълно изостана от ММА (най-вече UFC) във връзка с вълнуващи събития в изискванията на пандемия, само че най-сетне почитателите на " сладката просвета " ще могат да чакат същинско представление. Естествено, часовата разлика ще попречи на множеството български почитатели да се насладят онлайн на борбата сред Василий Ломаченко и Теофимо Лопес, чиято съществена бойна карта стартира в 5 сутринта в неделя. Двамата се чака да излязат на кръга не преди 7:30.

Have you ever seen Loma like this before a fight!?

Vasyl Lomachenko stormed to the scales and then went straight over to Teofimo Lopez for an INTENSE face off (via, )
— Boxing on BT Sport (@BTSportBoxing) Четирите международни боксови федерации могат да бъдат с съображение обект на насмешки и обвинявания в подмолни игри и корупция, само че когато всичките четири шампионски пояса са заложени на един-единствен дуел, е ясно, че следва нещо в действителност особено.

Защото в действителност Ломаченко (14-1, 10 КО) и Лопес (15-0, 12 КО) ще дефинират същинския и безспорен крал на лека категория. Ще забележим ли удостоверение на клишето, че по-големият физически боксьор (Лопес) ще надделее или пък още веднъж бързината и величествените умения на боеца с по-малки размери ще се окаже решителен?

Vasyl Lomachenko fixed a glare on Teofimo Lopez every time he spoke at their press conference…

[ ]
— Michael Benson (@MichaelBensonn) Опитът е на страната на Ломаченко, а и освен. Той към този момент се е потвърдил против величествената съпротива на бойци като Гийермо Ригондо, Гари Ръсел, Хорхе Линарес и Николас Уолтърс. Двукратният олимпийски първенец се е изправял и е побеждавал всевъзможни разнообразни стилове, които са практикували противниците му.

23-годишният Лопес е доста по-непознат на огромната сцена, тъй като само Ричард Коми от визитката му с съперници до момента може да бъде сметнат за заслужен, до момента в който другите са от типичната порода " боксови круши ", поставени за реализиране на стремежи резултат от трупане на победи.

Феновете на Лопес се надяват, че той ще успее да довърши това, което Хорхе Линарес стартира. Линарес повали в нокдаун Ломаченко в седмия рунд на борбата им и имаше своите моменти, въпреки да бе тотално надигран и " надбоксиран " от украинския занаятчия. Недоброжелателите на Лома се надяват Лопес да има по-голям триумф, защото е считан за по-бърз, по-свеж, по-наперен и по-експлозивен от Линарес.

Въпросът е обаче дали Лопес ще може да издържи на многочислените комбинации на Ломаченко, защото до момента в кариерата си не е трябвало да изтърпява съществени удари против себе си. Украинската машина пък има на своя страна огромния си опит и разсъдък, само че остава да забележим дали силата му ще бъде фактор в тази теглова категория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР