Божидар Караджов е наричан "Пророк №1 на България", и то

...
Божидар Караджов е наричан "Пророк №1 на България", и то
Коментари Харесай

Пророк №1 на България каза как вижда бъдещето ни!

Божидар Караджов е именуван "Пророк №1 на България ", и то напълно основателно. Той прави прогнози за цялостното развиване на страната ни, във всички сфери, и в множеството случаи е безпощадно прецизен и прав. Именно Божидар Караджов гостува в предаването "На кафе ". В предаването той гостува при започване на всяка година и прави прогнози за идните 12 месеца. Както може да се види във видеото, прогнозите му за предходната година са били повече от сполучливи и точни. Чрез дарбата си, той даже става част от филм, сниман в Русия, за 10-те най-хубави пророци в света. 
Той разкри, че до април месец в България заплахата от тероризъм ще бъде извънредно висока.

Ето какво още предвижда "Пророк №1 на България " за 2018 година:

"Европредседателството ще бъде сполучливо за България. Страната ни ще е сериозен балансьор на Балканите както и за стабилизирането на връзките сред Турция, Германия и Евросъюза. Няма да има негативи за нашата страна. Тази година не влизаме в Еврозоната, а след 3 години. Но през 2019-та влизаме в Шенген. 
Важна отрицателна роля играе още Холандия по отношение на нашата страна. В интернационален проект България ще бъде постоянна. 8 % ще бъде растежът на туризма в България през тази година. Един от мобилните оператори ще смени за следващ път собствеността си, което не е добре за нашата страна. Безработицата обаче ще стигне до рекордно ниски равнища през тази година. Тя ще бъде 4,8%. Отчетохме добра година в селското стопанство, само че тази година спадът ще бъде 5%.

Има значим миг с раждаемостта. Миналата година беше сериозна, само че в този момент ще се увеличи с 4% по отношение на мината година. Българите обаче ще не престават да напущат страната, което значи, че салдото е 4% срив. Едва слез 3 години можем да чакаме някакъв баланс.

Предсрочни избори ще има през 2019-та. Стабилността на държавното управление ще бъде до юли. След това стартира разединение. Първо ще е обвързвано с отдръпването на Марешки, по-късно спорове в партията на патриотите, обвързвано с Каракачанов и Симеонов. Двама министри ще бъдат заменени и един самичък ще се отдръпна. " Още от прогнозите на най-хубавия български оракул сега, можете да видите във видеото.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР