Божидар Искренов и Благой Иванов-Багата ще бъдат сред ВИП-гостите при

...
Божидар Искренов и Благой Иванов-Багата ще бъдат сред ВИП-гостите при
Коментари Харесай

Гибона и Багата на крака при Стоичков

Божидар Искренов и Благой Иванов-Багата ще бъдат измежду ВИП-гостите при представянето на "Историята ", биографичната книга на Христо Стоичков, на 4 май в Чикаго. Легендата на Левски ще пътува от столицата Вашингтон, където живее.

Гибона е подсигурил пред уредниците, че няма по какъв начин да пропусне събитието на някогашния си съотборник в националния тим. На презентацията ще има още една огромна легенда на българския футбол – Цветан Йончев.

От дълги години най-хубавият голмайстор на България в шампионата за Купата на европейските първенци живее и работи в Чикаго. Йончев е непосредствен другар на Стоичков, който го наследи в ЦСКА през 80-те години, оповестява "Труд ".

"Историята " ще бъде почетена и от Димитър Попов, един от тримата вратари на България на международното състезание в Щатите през 1994 година. Стражът не игра в нито един от седемте мача, само че сходно на всички от Пеневата чета единствено поради наличието си е със статут на легенда на футбола ни. Попов също от доста години живее в Съединени американски щати.

Багата пък ще наруши подготовката си за багра с австралиеца Тай Туиваса, с цел да почете Стоичков. Точно в Чикаго на Иванов следва борба на 8 юни. Багата е прочут почитател на най-хубавия български футболист.

За "Историята " това е втората част от интернационалното турне. Книгата, издадена от "Софтпрес ", към този момент продава третия си тираж. Първата интернационална спирка беше Лондон. До края на годината евентуално ще се провеждат спирки в Барселона и Торонто.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР