"Боже, боже. Наместо да купуват руски нефт ще купуват руска

...
"Боже, боже. Наместо да купуват руски нефт ще купуват руска
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Русофобията струва много скъпо и това ще го осъзнаят през зимата

"Боже, боже. Наместо да купуват съветски петрол ще купуват съветска нафта "; "Приятелю, Русофобията коства доста скъпо и това ще го осъзнаят българите, пък и западно-европейците, чак през зимата! Иначе следствията от неналичието на евтини съветски енергийни запаси за европейските стопански системи ще са дълготрайни и прекомерно неприятни! ": безкомпромисният национален разбор в рубриката ни "Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

И след това,
Служебният министър не пожела да уточни точната цена, на която ще бъде доставен танкерът с полутечен газ от компанията „ Шениер “, като единствено посочи, че е сред 300 и 400 лв. за мегаватчас. Демек, сигурно над граничната, която самичък дефинира..

Хич, не са малоумни
Напротив, цоцат от разликата.. А този, чува ли се какви ги приказва: В момента страната ни получава газ на цени над 300 лв. за мегаватчас, което е гранично за множеството компании от промишлеността и над тази цена ще се провокира инфлация, която е мъчно да се понесе от някои компании.

Което трябваше да се чака,
нанесли са огромни вреди на страната. Гешев, прибери в кауша най-малко един, до момента в който не са напълно разтурили страната.

j.jelevban
Боже, боже.Наместо да купуват съветски петрол ще купуват съветска нафта.

Бай Иван
Приятелю, Русофобията коства доста скъпо и това ще го осъзнаят българите, пък и западно-европейците, чак през зимата! Иначе следствията от неналичието на евтини съветски енергийни запаси за европейските стопански системи ще са дълготрайни и прекомерно неприятни!

Тъпчо
никой не би рискувал да зависи от Газпром през зимата

bodar4uk
Кой ви пречи незабавно да започнете с създаване на Трансатлантически газопровод до офиса в Брюксел, ами ни баламосвате с накакви си танкери за ВПГ? Това е като с канче да пълниш язовир.

огромен наследник балон
Ние, обединени под флага на американската народна власт ще спрем съветските молекули, в случай че би трябвало с телата си- не са доста, само че са огромни!

Слави
Политическа партия към този момент ги гони параноя. Виждат по какъв начин губят изборите и това им работи много дискомфортно. Да не си мислят, че един път като са спечелили и по този начин ще е постоянно. Те демонстрираха какво могат, разочароваха доста хора и не не мисля, че имат втори късмет.

colibri
Относно КП ще употребявам мисъл на Е.Линкълн- "Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа от самото начало. Но не можеш да лъжеш целия народ от самото начало ".

nan
първите сметки в страните от цивилизования свет за ток пристигнаха - на дребния и междинен бизнес им се реве - предходната година междинна сметка за ток 1800 еуро, в този момент - 5к. а зимата към момента не е почнала.

тралала
По време на ковида българите потвърдиха, че имат глави на раменете си и не могат да бъдат манипулирани елементарно, тъй че която и да е агитация не въздейства толкоз доста. Просто Съединени американски щати хвърлиха милиарди в България, да ни създадат евроатлантически консуматори и се оказа, че са профукали на вятъра тези пари. И несъмнено съветската агитация е отговорна.

nan
ами то излезе преди седмици. Америка за България е главен длъжник на крупни демократични медии в България.

Проучване сочи Костадинов и Карбовски като основни разпространители на съветска агитация
А кой е поръчал изследването? Американската агитация. Е то е ясно, че се разделяме на сини и червени, левски и цск. И какво от това, от следващата американска агитация???????????

Костадинов и Карбовски са американофили
Къде да се навре тази съветска агитация измежду милиардите тонове американска или уркаинска агитация ръсена от охлюви, плужеци и мекотели наводнили ТВ-то и Интернета!?

Том Сойер
Може ли някой да дешифрира какво значи съветска агитация - може би мнение друго от общоналаганото или що?

четец
А изследването за американската агитация по кое време ще го забележим?

Мототехника
"Евроатлантическите полезности " ни връщат в детските години на Соца, когато за нова кола се чакаше - за Трабант няколко месеца, за Москвич или Варбург - една две години, а за Лада до една петилетка! Евроатлантиците - новите комунисти! Ура приятели неокомунисти!

Уилт
Евроатлантическите цинности разрешиха и на всякакви смотаняци да си купят същински автомобил.

Съюз на съветските социалистически републики 2.0
Руската стопанска система не се огъна чак толкоз поради 10 години наказания, само че моторът на Европа се счупи от липса на съветски газ???????????? НЕМСКОТО ЧУДО

Стефан доктор Чолаков
Докато не пристигна втечнения газ аз отхвърлям да се окъпвам! Моля редакцията на " Гласове " да покрепи моят митинг. с почитание: Чоли- Боли

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР