Богоявление е! Честит да е на всички този светъл християнски

...
Богоявление е! Честит да е на всички този светъл християнски
Коментари Харесай

Румен Петков: Честит празник на всички, днешният ден е един от символите на българския дух и неговият стремеж за свобода и независимост, който трябва да съхраним

Богоявление е! Честит да е на всички този ярък християнски празник! Честито и на всички именици! На днешния ден, на който по традиция се освещават и бойните флагове на Българската войска, си коства да напомним, че само Политическа партия АБВ зае национално виновна позиция във връзка с обновяването на военновъздушните ни сили, което е директно обвързвано със сигурността на страната ни. Ние доста ясно и изрично декларирахме, че Народното събрание е приел правила за закупуването на нови бойни самолети и всяко излизане от тях ще е закононарушение, демонстрация на политическо безгръбначие и слугуване на „ огромния брат “, който се намира зад океана. Посочихме, че сходно държание на ръководещите няма да докара до добър резултат за националната ни сигурност.

Това декларира в своя позиция ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Днес президентът Румен Радев доста отчетливо повтори тезата на АБВ от 3 януари и това заслужава възторженостти. Днес станахме очевидци и на това по какъв начин военният министър Каракачанов, въпреки и страхливо, разгласи, че процедурата по закупуване на нов военен аероплан не е завършила, че ние ще се борим за най-хубавото финансово решение за страната ни, както и за решение, което ще е най-хубаво от позиция на бъдещето на военновъздушните ни сили. Това му изявление не ни прави огромни оптимисти, само че е видно, че натискът на АБВ даде положителни за националната ни сигурност резултати. Затова тъкмо през днешния ден ние от АБВ, с бездънен реверанс към Христо Ботев, който е роден преди 171 години на тази дата, настояваме българските институции да запазят този дух, на който Ботев е притежател със своята битка за национална самостоятелност, със своето творчество и със своята безрезервна лоялност към българския блян.Още един път, цветущ празник на всички и нека победи разсъдъкът, зависещ на националната ни сигурност! “, се споделя още в позицията на Румен Петков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР