Богатият наследник на олигарха и ексдепутат Добромир Гущеров – Християн,

...
Богатият наследник на олигарха и ексдепутат Добромир Гущеров – Християн,
Коментари Харесай

ДПС хвърлят в битката за София бившия мъж на Мара Отварачката! Разчита на парите на баща му

Богатият правоприемник на олигарха и ексдепутат Добромир Гущеров – Християн, навлиза в политиката. 36-годишният предприемач зае второ място в листата на Движение за права и свободи за общински съветници, незабавно след лидера Таня Иванова.
Това значи, че Гущеров-младши най-вероятно ще успее да се влее в редицата на общинарите в столичното кметство, които ще взимат тежките решения за затъналата в проблеми София.
От доста време се твърди, че някогашният червен народен представител е поспрял кранчето на сина си, само че след раждането на четвъртото дете на Светлана и Християн, още веднъж поддържа младото семейство, което е привикнало да живее много нашироко.
Експолитикът по никакъв начин не одобрявал разточителния живот на двойката и най-вероятно в този момент би бил благополучен да види наследника си в сериозната роля на общинар, пред който стоят съществени отговорности, споделят познати на семейството.
Гущерови имат четири дребни деца – първото е момиче – 4-годишната Анелия-Добромира, второто е момче и се споделя Добромир. И двете хлапета са кръстени на Гущеров-старши и на първата му жена – Анелия. Третото дете пък се споделя Кристиан-Валентин – КиВи, а най-малкото носи името Валентина.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР