Богат и разнообразен на спортни събития уикенд очаква зрителите на

...
Богат и разнообразен на спортни събития уикенд очаква зрителите на
Коментари Харесай

Поредна доза футболни дербита от Италия, Испания и Холандия по спортните канали на А1 през уикенда

Богат и разнороден на спортни събития уикенд чака феновете на спортните канали на А1. Освен следващата доза футболни дербита, включваща мачове като Реал Мадрид – Валенсия, Фейенорд – ПСВ Айндховен и Рома – Интер, спортните почитатели ще се насладят на директното лъчение на борбите за медалите на Световното клубно състезание по волейбол за мъже, както и на цели две галавечери от най-престижната верига за смесени бойни спортове – UFC.

Футбол

По традиция уикенд програмата на MAX Sport 3 е отдадена на мачовете от италианската Серия А. Началото на маратона ще бъде обещано в събота от 16:00 ч. с мача сред СПАЛ и Емполи, като и двата отбора ще се стремят към трите точки, с цел да се отдалечат от рисковата зона на изпадащите.
От 19:00 часа първенецът Ювентус ще има мъчно предизвикателство – посещение във Флоренция на коравия отбор на Фиорентина. В последния мач за деня от 21:30 часа Сампдория е хазаин на Болоня.

В неделя MAX Sport 3 ще предложи на почитателите на Калчото още цели четири дуела с директни предавания. Съставът на Милан стабилизира представянето си в Серия А и все още отборът на Дженаро Гатузо е на прага на „ Зона Шампионска лига “. За да затвърдят положителното усещане, „ росонерите “ ще се опитат да вземат привидно лесни 3 точки в семейството си на Парма. Двубоят е с начален час 13:30 ч. Малко по-късно денем, от 16:00 ч. Торино посреща Дженоа, а от 19:00 ч. Киево ще преследва първата си победа за сезона против доста амбициозния отбор на Лацио.
Неделните мачове в Серия А се затварят с огромното дерби на кръга сред Рома – Интер, което е с начален час 21:30 ч.

През уикенда MAX Sport 2 ще направи феновете съпричастни с борбите от XIV кръг на испанската Ла Лига. Началото ще бъде обещано в събота от 14:00 ч. с дуела Селта – Уеска, а от 17:15 ч. Валядолид е хазаин на Леганес. От 19:30 ч. Хетафе посреща Еспаньол, а от 21:45 ч. е дербито на деня сред съставите на Реал Мадрид и Валенсия.

Неделният ден в Примера пък ще даде на почитателите следващата порция борби във върха на класирането. От 13:00 ч. Бетис посреща Реал Сосиедад в мач сред два отбора, борещи се за „ Зона Европа “. От 17:15 ч. Жирона посреща Атлетико Мадрид, като триумф за гостите ще ги изпрати преди всичко във краткотрайното класиране, въпреки и единствено за няколко часа. От 19:30 ч. вторият в таблицата Барселона е хазаин на Виляреал, а неделният ден се затваря от 21:45 часа с дербито сред четвъртия Алавес и водача в Ла Лига Севиля.

Неделната стратегия на MAX Sport 1 включва мачовете на водачите в холандската Ередивизи. Въпреки че има 11 победи в първите си 13 мача през новия сезон, Аякс към този момент изостава на 5 точки от безпогрешния водач в Ередивизи ПСВ Айндховен. Тимът от Амстердам излиза в неделя от 13:15 часа за следващите три точки в актива си в семейството против АДО Ден Хааг. Два часа по-късно – от 15:30 ч., пък е време за едно от огромните дербита – това сред Фейенорд и ПСВ Айндховен. Неделните мачове от холандската Ередивизи можете да наблюдавате директно по MAX Sport 1.


Волейбол

В събота и неделя в Полша ще се разпределят оценките от Световното клубно състезание по волейбол за мъже. В полуфиналите в събота от 18:30 часа Кучине Лубе (Италия) с огромната си звезда Цветан Соколов излиза против домакина на шампионата Асеко Ресовия (Полша). В късния полуфинал от 21:30 часа воденият от някогашния ментор на българския народен тим Камило Плачи тим на Факел (Русия) ще спори за място на финала против Трентино Волей.

В неделя от18:30 часа е мачът за 3-ото място в конкуренцията, а от 21:30 часа е огромният край. Всички борби от Световното клубно състезание по волейбол за мъже ще се излъчат директно по MAX Sport 1.

UFC

Най-престижната и известна организация за смесени бойни изкуства (ММА) – UFC, ще зарадва почитателите на спорта с цели две галавечери.

В събота вечер главната атракция ще е борбата в полусредна категория сред някогашния първенец на UFC в лека категория Рафаел Дос Аньос и Камару Усман. The Ultimate Fighter 28 Finale директно от Лас Вегас ще може да се наблюдава на 1 декември от 05:00 часа по MAX Sport 2.

Австралийският град Аделаида пък ще е хазаин през уикенда на шоуто с марка UFC Fight Night. В централния конфликт на вечерта локалният любим в тежка категория Тай Туиваса ще излезе на осмоъгълника против ексшампиона в категорията Жуниор Дос Сантос. В предходния си дуел бразилецът надви над българина Благой Иванов-Багата и не скри, че задачата му е още веднъж да вземе шампионския пояс. UFC Fight Night от Аделаида на 2 декември от 05:00 часа ще се излъчи директно по MAX Sport 2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР