Бог винаги ми е сочил пътя, казва прочутият музикантМирослав Костадинов

...
Бог винаги ми е сочил пътя, казва прочутият музикантМирослав Костадинов
Коментари Харесай

Пет важни неща за Миро

Бог постоянно ми е сочил пътя, споделя фамозният музикант
Мирослав Костадинов работи по новите песни за следващия си албум. Перфектният музикант обича изненадите - и на сцената, и отвън светлината на прожекторите. Той е царят на метаморфозите - и като метод на живот, и като визия. Припомняме ви пет значими неща за Миро, който като дете оцелява по волята на Господа, откакто пие алкохол за горене, вътрешностите му понасят тежки провали и лекарите не могат да обещаят на майка му, че ще оживее. Но чудото се случва. " Бог постоянно ми е сочил пътя ", безапелационен е създателят.    

От 6-годишен е отдаден на изкуството

Още преди първи клас сяда пред пианото. На 8 взе участие в мюзикъла " Петя и вълкът " от Парашкев Хаджиев. На 14 влиза в групата за Хваление на Господа в протестантската черква, а тя в родния му Добрич е от 1000 души. На 17 дебютира с самоувереност. На първите музикални награди излиза на една сцена с Лили Иванова, Васил Найденов, Георги Христов. Печели в категория " Дебют " - той е единствено на 19. " Чувствах се като бодил в компанията на зашеметяващи орхидеи ", споделя музикантът много по-късно.

Дуетът и раздялата с Галя

През 2000-та с Галя Курдова вършат дует " Каризма ". Издържат дружно в продължение на 7 години - шеметни концерти, оценки, кавги, алкохол, секс, злословия. Отношенията им са комплицирани, само че репертоарът - първокласен. Той постоянно е бил сбит за раздялата им: " Несъвместимост, само че и пари. Парите постоянно са намесени ". Галя не може да проумее един от главните правила на Миро в бизнеса: " Прави артикул за доста пари, в случай че ги няма - подари го. " Обръщайки се обратно, той в този момент признава, че " Мистър Килър " и " Губя надзор " са оставили необикновен усет в устата му. " Знаете ли какъв брой години са минали от разпадането на дуетаЕ 13. Когато едно семейство е 13 години в бракоразвод, не се пита какво прави някогашният ти ", разяснява Миро преди време по Би Ти Ви.

Романсът с Ели

Ели го вижда за първи път на негов концерт - в еуфория и с гола глава. Казва на приятелката си, че за това момче би направила всичко под слънцето. Запознават се три години по-късно - след шоу на " Каризма " в Лондон през 2005-та. Той се влюбва от пръв взор, макар че съгласно градските митове тя пада от стола, до момента в който той пали цигарата й. След месец й предлага брак, само че се женят доста по-късно. " Ако срещнеш верния човек, в случай че двамата сте подготвени да гледате в една и съща посока, в случай че влюбването прерасне в обич и любовта в другарство... Това е осъзнаване, че вие сте дружно и че пръстенът просто ще бъде спомагателен щемпел върху вашето единодушие, че вие сте един за различен ", споделя Миро. Артистът оповести венчавката им през 2016 година с колаж от две халки и откъс от Първото обръщение на свети Апостол Павел до Коринтяните. " Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва дружно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща религия, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта в никакъв случай не отпада. "  Първият им скандал с Елица е във вечерта на сватбата им на гръцкия остров Корфу - към този момент техен втори дом. Тогава Анелия, добра другарка и на двамата, запяла " Айде, куме ", а булката избухнала, че не желае чалга в къщата си.

Не близва алкохол

През 2007-та се отхвърля от нощния живот - влиза в клубове, единствено с цел да пее. Но това не значи, че е завършил с алкохола. Битката е толкоз неравна и с изменчив триумф, че през 2014-та Миро се зарича, че след две години ще спре да пее. Скъсва с твърдото гориво на 6 януари 2019-та. " Край с алкохола! Спрях да пия. Който не може да го направи, е слаб човек. Алкохолът те кара да грешиш непрестанно, под негово въздействие в никакъв случай не можеш да вземеш вярното решение. Прави те подвластен. Преди ми действаше като упойка, с цел да понеса по-лесно протичащото се към мен. Откакто преустанових, смъкнах 20 кг мазнини - бях шишко с два задника, а в този момент трансфорах плътта в мускули с придвижване и хранителен режим ", споделя Миро в " Преди обед ". Той е безапелационен, че Ели дели с него заслугата за съдбовната смяна. " Тя е моето второ " аз ". Не знам по какъв начин съм живял без толкоз съдбоносна връзка ", уверен е Миро. И прибавя, че доста се е стреснал от смърттa нa Ивaн Лacкин. " Изплaших ce, чe aз щe cъм cлeдвaщият - рoдeни сме на eднa дaтa c Иван. И дълги години бях мнoгo, мнoгo, мнoгo пийнал. На 6 януари 2019-та стaнaх рано cутринтa, oтвoрих cи тeлeфoнa, видях, чe той e пoчинaл. Зaтвoрих тeлeфoнa, ocтaвих гo нacтрaнa и cи кaзaх: " Пич, имaш двa пътя: живeeш или умирaш. Избeри живoтa! "

Не понася тв реалита и политика

Няма пари на света, против които би влезнал във " ВИП брат " или различен сходен тв формат. Мрази и политиката. " Някой се възползва от шока през 89-та и извъртя една от най-хубавите подмолни игри в новата международна история ", прави оценка Миро началото на прехода. Но в този момент Бог го омиротворява и всеки идващ ден го прави по-добър - таман тъй като има боязън от справедливостта Му. " Обаче всеки от нас е най-големият зложелател на самия себе си ", безапелационен е Миро.              
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР