БОЕЦ внесе сигнал до Народното събрание и по-конкретно до парламентарната

...
БОЕЦ внесе сигнал до Народното събрание и по-конкретно до парламентарната
Коментари Харесай

БОЕЦ внесе сигнал в парламента срещу Цацаров и Гешев, отправи тежки обвинения

БОЕЦ внесе сигнал до Народното събрание и по-конкретно до парламентарната комисия за битка с корупцията, спор на ползи и парламентарна нравственос против Сотир Стефанов Цацаров – основен прокурор на Република България и Иван Гешев – зам. основен прокурор на Република България.
Съмненията на гражданското придвижване са за корупция, симулативни покупко-продажби, нелегално замогване, корист с власт, укриване на налози, данъчни и финансови закононарушения, спор на ползи, закононарушения против данъчната система, обявление на неистинен данни пред държавен орган и други закононарушения по член 283, 301 и 304 от Наказателен кодекс, както и други закононарушения от общ темперамент и дейности уронващи престижа на прокуратурата и правосъдната система.
Ето какво гласи сигналът импортиран от организацията:
ГОСПОЖИ И ГОСПОДА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ,
Групово дело „ БОЕЦ ”, в качеството ни на неправителствена органзация с активност в социална изгода ви сезираме за дейности уронващи престижа на правосъдната власт и закононарушения от общ темперамент осъществени от Сотир Цацаров – основен прокурор на Република България и Иван Гешев – зам. основен прокурор на Република България, като на съображение: Чл. 129 алинея 4 от Конституцията на Република България по отношение на член 129 ал.3 т. 5 пожелаваме от вас да предизвиквате процедура за освобождение от постовете им.
Прилагаме сигнали изпратени от БОЕЦ до Инспектората към Висш съдебен съвет, в които са показани всички данни с които разполагаме за осъществените от тях закононарушения и дейности уронващи престижа на правосъдната власт. БОЕЦ заявяваме своята подготвеност да се явим пред Парламента, или способената парламентарна комисия, с цел да представим информацията и срещнем депутатите с всички обстоятелства и условия разказани в сигналите ни.
БОЕЦ пожелаваме от Парламента да бъдем осведомени за подхванатите от депутатите дейности и резултатите от тях. Считаме, че в показаните сигнали се съдържат задоволително данни за неприемливи за магистрати дейности уронващи престижа на правосъдната власт, както и за закононарушения от общ темперамент осъществени от Цацаров и Гешев. Изискваме от депутатите да спазят Конституцията и да стартират процедура за премахване им, като след гласоподаване Цацаров и Гешев бъдат препоръчани на Президента за освобождение от заеманите от тях постове!
Припомняме, че преди този момент гражданското придвижване внесе сигнал и във Висш съдебен съвет против Гешев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР