Боб Марли е най-известният изпълнител на реге. Роден в малко

...
Боб Марли е най-известният изпълнител на реге. Роден в малко
Коментари Харесай

Боб Марли: “Най-големият страхливец е мъжът, който събужда любовта на една жена без да има намерение да я обича!”

Боб Марли е най-известният реализатор на реге. Роден в малко селце в Ямайка на 6 февруари 1945 година, Марли умира едвам на 36-годишна възраст. Музикантът се трансформира в гневен съперник на несправедливостта и бранител на свободата. По мотив годишнината от рождения ден на този популярен създател, подбрахме някои негови незабравими мисли, представени и до през днешния ден:

Твърдо имам вяра, че единствено един път в този живот може да намериш някого, който да преобърне света ти изцяло!

Футболът е музика, футболът е независимост.

Истината е, че всеки един човек ще те нарани. Просто би трябвало да намериш тези хора, поради които си коства да страдаш.

Може да не си първият мъж в живота й, нито последният, нито единственият. Тя е обичала и преди, може би ще обича отново… Но в случай че тя те обича в този момент, какво друго има значение? Тя не е съвършена, ти също не си… и е допустимо двамата в никакъв случай да не сте съвършена двойка. Но в случай че тя може да те разсмее, да те накара да премисляш и признава, че е човешко да се бърка, хвани я и й дай всичко, което можеш! Тя може да не мисли за теб всяка секунда от деня, само че ти е дала част от себе си, която знае, че може да разбиеш – сърцето си. Така че не я наранявай, не я променяй, не я анализирай и не очаквай от нея повече, в сравнение с може да ти даде. Усмихвай се, когато те прави благополучен, когато те ядосва – кажи й, а когато я няма… ще ти липсва.

Истината е, че всеки един човек ще те нарани. Просто би трябвало да намериш тези хора, поради които си коства.

Отваряш сърцето си, знаейки, че то може да бъде разрушено един ден и до момента в който го правиш, разбираш какво е обич и наслада, за каквито в никакъв случай не си мечтал.

По-добре е да се бориш за независимост, в сравнение с да бъдеш пандизчия цялостен живот.

Кой си ти, че да ме съдиш? Знам, че не съм съвършен и не пребивавам, с цел да бъда подобен, само че преди да започнеш да ме сочиш с пръст, се увери, че ръцете ти са чисти.

Неща, които в никакъв случай преди не са те интересували стартират да те палят единствено, тъй като знаеш, че са значими за този човек, който е толкоз, толкоз специфичен за теб.

Обичай мощно, тъй като когато има обич би трябвало да се държи. Защото съвършени момчета не съществуват, само че постоянно има един човек, който е съвършен за вас.

Животът е един огромен път с доста знаци.Така че, когато преминавате през коловозите, не усложнявайте мозъка си. Бягайте от омразата и ревността.

Събуди се и живей!

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР