БНТ Серия от публикации, които осветяват поръчителите да го нападнат -

...
БНТ
Серия от публикации, които осветяват поръчителите да го нападнат -
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Поръчителите ми живеят още в 90-те

 БНТ Серия от изявления, които осветяват поръчителите да го атакуван - това са догатките на журналиста Слави Ангелов за нападението над него на 17 март, когато бе пребит с прътове пред дома си на столичния бул. " Дондуков ".

" Тук става въпрос за хора, имам поради поръчителите, които имат много по-нисък предел на толерантност, това са хора, които въображаемо живеят в 90-те години, те са привикнали постоянно по подобен метод да вземат решение своите проблеми ", разяснява Ангелов пред Българска национална телевизия. 

По думите му, това осветление е нещо, което в този миг е много недопустимо за тях, " поради на някакви упоритости, които имат ".

" Можем да кажем, че съм писал и много по-смели неща ", сподели още Слави Ангелов.

По-рано през днешния ден основният прокурор Иван Гешев разгласи, че поръчителите евентуално са в чужбина и също стартира версия: " Основната водеща версия е, че това е обвързвано с работата на сътрудника ви и е резултат от дейностите на лица, които желаят да дестабилизират страната, обект са на наказателно гонене и се намират отвън границите на страната, където сега се укриват по други досъдебни производства ", сподели той.

На брифинг Гешев заяви, че трима души са привлечени като обвинени за побоя над журналиста, на всеки един от тях са повдигнати по три обвинявания - за незаконно съдружие, за причиняване на телесни повреди на Ангелов и за държане на високорискови наркотични субстанции.

Мъжете бяха арестувани през вчерашния ден при спецоперация в София дружно с още четирима души.

Иван Гешев добави, че по това следствие са правени и ДНК експертизи. В единия от арестуваните намерили книгата " Моята битка " на Хитлер, свастики, чукове, палки и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР