БНТ виж галерията Защо е такава драма този втори лифт? С

...
БНТ виж галерията
Защо е такава драма този втори лифт? С
Коментари Харесай

Лют скандал в ефир, Кошлуков онемя! Илиана Раева към Зелените: Млъкнете!

БНТ виж галерията Защо е такава драма този втори въжен превоз? С този въпрос започва Емил Кошлуков по Българска национална телевизия дебатът сред Андрей Ковачев от "Зелените " и Илиана Раева за втори въжен превоз в Банско. "Някакви неразбираеми хора рекетират страната ", отговори Андрей Ковачев. "Нено Димов сподели, че няма оферти, няма и да има, тъй като рекетират хората с опашките. 2011 година тогавашният кмет сподели, че би трябвало да се построят 333 ски писти ", добави Ковачев. 
"Вижте в този момент. Аз съм доста озадачена от метода, по който дава отговор господинът. Моето отношение като гражданка и спортистка е, че тук не става въпрос за рекет, а за развиването на туризма. Намерих в интернет какво е "Юлен ", тъй като не знаех. "Юлен " е показал план за втори въжен превоз в Банско. Защо казвате тези неща, без да имате визия какво говорите? ", попита Илиана Раева. "Г-не, това е безспорен план. Какво значи "намерение ". Това, което говорите, са неистини ", изрично добави Раева. 
"Застрояването с нови ски писти е с единствена цел да се надуе имотният балон. Тази концесия не може да влага нищо повече, тъй като ще наруши концесионалното законодателство на Европейски Съюз. Той към този момент няма право да прави нови вложения ", опита да изясни Ковачев. "От тук нататък аз няма да приказвам на Андрей Ковачев, а ще се обърна към феновете. Ще приказвам с забавни обстоятелства. Ето какво споделя един френски народен представител през 2006 година:
"Бързото развиване на зимните курорти в България е опасност към френските курорти и техните задгранични туристи ". Тук става въпрос за едни страхотни ползи. Сам казахте, че Европейски Съюз ни не разрешава. Това потегля още 2006 година. Вчера попаднах на изявление на швейцарски специалист на международно равнище, който споделя, че не схваща за какво "Зелените " не разрешават застрояването на курорти, в случай, че има голям % в планините, който е кадърен за ски туризъм. 
"Зелените " изрично пречат на туризма в България. Андрей Ковачев опита да прекъсне Илияна Раева, само че тя побърза да го среже. "Спрете да говорите лъжи. Имам безспорен факт. Доклад на френски народен представител не е реалност ли? Какви клюки приказвам? Не ме обвинявайте ". По-добре замълчете ", обърна се тя към него. Ковачев подло се опита да нападна огромната шампионка, като я захапа за средствата в спорта. 
Раева обаче му отговори, че там всичко е транспарантно и ясно. "Спрете да ме заплашвате, очевидно обслужвате непознати ползи. Цяла България желае втори въжен превоз на Банско ", захапа в типично собствен жанр Раева. Ковачев очевидно се смути и не може да отговори за какво продължава зеления рекет. Водещият Кошлуков едвам успяваше да взима думата и най-после просто приключи предаването.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР