БНТ По първоначална информация водачът на лек автомобил Мерцедес“ е

...
БНТ По първоначална информация водачът на лек автомобил Мерцедес“ е
Коментари Харесай

Говори шофьорът на мерцедеса, помлял 4 деца и паднал в реката

БНТ По първична информация лидерът на лек автомобил " Мерцедес “ е изгубил надзор над ръководството и блъскайки четирите деца - три девойки и едно момче, пада в канала. Две от девойките са в тежко положение. И четиримата потърпевши са откарани в " Пирогов ". Инцидентът е станал на кръстовището на бул. " Владимир Вазов “ и улица " Васил Кънчев " към 14.00 часа.

По думите на очевидци автомобилът се е движил с висока скорост. Шофьорът на автомобила е изгубил надзор, помел е част от оградата на моста и е паднал в дерето на Перловската река. Той твърди, че е бил засечен. 

" Аз карах колата, беше ми зелено, карах най-много с 50 километра в час и този, който действително, с цел да не го ударя, мина на алено. На това кръстовище доста постоянно ме засичат, в този случай той безусловно си излезе начело, аз пристигам от средата на лентата. И с цел да не го ударя, тъй като, не знам, инстинкт някакъв, завих оптимално наляво и колата ми сервира. Дечицата към този момент бяха минали и аз ги ударих ".

От полицията направиха проби за алкохол и опиати. Все още не са ясни резултатите. От общината обясниха, че са прегледани елементи от видеозаписите на камерите, ситуирани на кръстовището. В момента огледите не престават, стартира и възобновяване на моста, който е затрит от автомобила, заяви Българска национална телевизия.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР