BMW последователно продължава да развива моделното си портфолио, като представя

...
BMW последователно продължава да развива моделното си портфолио, като представя
Коментари Харесай

Спортно, елегантно, ексклузивно: Първото BMW Серия 2 Гран Купе

BMW поредно продължава да развива моделното си портфолио, като показва новаторска автомобилна идея в премиум компактния сегмент. По време на конференцията за показване на годишните резултати за 2018, ръководителят на Борда на шефовете на BMW AG Харолд Крюгер разгласи основаването на първото BMW Серия 2 Гран Купе. Благодарение на спортното и елегантно купе с четири порти, производителят на премиум коли прибавя към гамата си в компактния сегмент изключително подобаващ модел за съвременни, градски целеви групи. Концепцията за купе с четири порти, която към този момент е сполучлива в по-високите автомобилни класове, в бъдеще ще комбинира динамична харизма и експресивен дизайн с висока степен на ежедневна склонност и в премиум компактния сегмент. Първото BMW Серия 2 Гран Купе ще направи дебюта си на автомобилното ревю в Лос Анджелис през ноември 2019 година, като въвеждането на пазара за целия свят ще стартира напролет на 2020 година.

BMW Серия 2 Гран Купе слага нови акценти във връзка с характерността, естетиката и страстите в премиум компактния сегмент. То съчетава прочувствен дизайн със състезателен дух и последните нововъведения в работата и технологията на съгласуваност. Ето за какво, BMW Серия 2 Гран Купе съчетава идеални предпоставки за привличане на нови целеви групи, към присъщата за BMW наслада от шофирането. BMW Серия 2 Гран Купе е основано на най-новата архитектура на BMW с предно задвижване и споделя голям брой софтуерни разработки с новото BMW Серия 1, което ще бъде показано през 2019 година.

BMW Серия 2 Гран Купе ще се предлага в целия свят и ще бъде изключително атрактивно на пазарите с афинитет към триобемните коли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР