BMW i7, най-новото електрическо предложение на BMW, доминира над своя

...
BMW i7, най-новото електрическо предложение на BMW, доминира над своя
Коментари Харесай

BMW i7 доминира над своя ICE аналог

BMW i7, най-новото електрическо предложение на BMW, господства над своя бензинов аналог дружно с други първокласни електрически коли на BMW Group, оповестява teslarati.com.

BMW се дефинира от своите първокласни оферти. Нейната водеща марка BMW от години господства на международния пазар на премиум коли, а с най-новите си оферти за електрически транспортни средства наподобява, че прави същото. По данни на BimmerToday наскоро пуснатото на пазара BMW i7 към този момент е съставлявало 43% от продажбите на серия 7 в Германия през предишния месец, което прави електрическата версия най-популярната, макар че е най-скъпата.

 73-те BMW i7, продадени през януари, съставляват 43% от общите продажби на серия 7 в Германия, което я прави най-популярния вид. Други сполучливи модели са BMW iX и iX3, всеки от които е продаден в над 100 бройки през първия месец на годината, като бързо навлиза в продажбите на известните първокласни SUV модели на марката с бензинов мотор - X6 и X7.

При начална цена от 139 900 евро (119 000 $ в САЩ) не е чудно, че BMW е продало единствено малко под 100 BMW i7. Въпреки това триумфът на i7 следва наклонността при ултралуксозните електрически коли на BMW Group, които преобладават над другите възможности с бензинови мотори.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР