Блокадите при Стара Загора, Гълъбово (Брикел), Прохода на Републиката, Николаево,

...
Блокадите при Стара Загора, Гълъбово (Брикел), Прохода на Републиката, Николаево,
Коментари Харесай

Блокадите при Стара Загора, Гълъбово , Прохода на Републиката, Николаево, Гурково, Твърдица продължават

Блокадите при Стара Загора, Гълъбово (Брикел), Прохода на Републиката, Николаево, Гурково, Твърдица не престават, съобщи репротер на " Фокус " .  " Ще седим, ще лежим на пътя, само че няма да си тръгнем! “, споделят протестиращите и множеството от тях развяват българското знаме.

Гражданското непокорство продължава и към този миг, а миньорите и енергетиците споделят, че на 19 септември са съумели да ги прилъжат двамата синдикални водачи Пламен Димитров и Димитър Манолов, само че към този момент не им имат вяра и не престават без тях.

" Скъпи миньори, останете на място, не отстъпвайте нито крачка обратно в този момент. Останете ли, още хора ще се причислят. От София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Габрово и от всички краища на страната ще дойдем да нощуваме с вас по коли и на палатки, спални чували ще донесем, в случай че би трябвало, храна, вода, облекла...

Само удръжте, да види България, че сте по-твърди от елмаз. Блокадите не престават при Николаево, Гурково. Включи се и Твърдица. Храна и вода има към този момент. Предстои първа нощ на блокадата. За на следващия ден трябват още подкрепления, с цел да се въртят смени. Всеки, който не е на работа, да намерения дали не си коства да иде и да даде рамо. Заглушават се телефони, интернет ", молят протестиращите.

Рени АТАНАСОВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР