Съобщава се, че звездата от Тази сутрин Мишел Елман се

...
Съобщава се, че звездата от Тази сутрин Мишел Елман се
Коментари Харесай

Мишел Елман от Тази сутрин се завръща в света на срещите, докато позира в блестяща снимка по бикини

Съобщава се, че звездата от " Тази заран " Мишел Елман се е върнала в света на запознанствата след бруталната си разлъка с годеника си.

Life coach и създател Мишел беше разчувствана да показа новината за годежа си предишния месец, само че всичко се срина, когато тя показа фотография с годеника си. Една жена, която също беше неин почитател, й изпрати известие, с цел да разкрие, че той изневерява на водещата с нея.

Преди да показа самоличността му онлайн, тя прекара години, публикувайки единствено фотоси на гърба му и се увери, че в никакъв случай няма да го назове или да го маркира. Той призна, че й изневерява, откакто тя събра всички детайлности и го изправи пред него, като по-късно звездата се върна в обществените медии, с цел да показа сърцераздирателната вест за раздялата си.

След раздялата тя се концентрира да продължи живота си. Тя даже се върна към няколко приложения за запознанства с вярата да откри нови връзки. В профила си тя сподели, че търси обвързана връзка и показа няколко пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР