Близо три часа се чака пред гишетата на КАТ-Пловдив, за

...
Близо три часа се чака пред гишетата на КАТ-Пловдив, за
Коментари Харесай

Хаос и опашки в КАТ Пловдив! Карат мъж със счупен крак да чака три часа пред гишето

Близо три часа се чака пред гишетата на КАТ-Пловдив, с цел да бъде обслужен жител, който да вземем за пример трансферира собствеността на автомобила си. Това алармира свидетел, представен от TrafficNews.bg.
По думите му обслужването в звеното е под всякаква рецензия и няма никакъв ред на опашката. Всеки се прережда, а някои от чакащите се обслужват с „ приоритет “ от чиновниците, уточни очевидецът.

В момента от 3 обслужващи гишета първото не работи, второто обслужва частни клиенти, а единствено едно жителите. Тази заран в 8:30 часа към 50-60 души са чакали на опашката. Точно в този час стартира работното време на чиновниците.
По думите на очевидеца, с цел да бъде обслужен от работещите на гишетата в КАТ, му е било належащо да чака 3 часа. Но с изключение на със отговорностите си зад бюрата, чиновниците оползотворяват работното си време и с разкрасяване, и с инспекция на страниците си в обществените мрежи. А в това време в салона за обслужване на жители е имало мъж със строшен крайник, който е изчаквал да бъде обслужен. Тук идват всевъзможни хора, в това число и инвалиди, за които няма условия да свършат без проблем работата си, добавя читателят ни.

Според него, честа процедура е да си платиш таксата, а някой, който чака след теб, по-късно да бъде обслужен с приоритет. Такъв бил и отговорът на чиновниците от гишетата, запитани за какво някои граждан се пререждат пред останалите.
Често причина за закъснение на работа в КАТ-Пловдив става спирането на електричеството или срив в системата, както се е случило и през вчерашния ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР