Близо сме, но трябва още малко наглася е и отстъпление

...
Близо сме, но трябва още малко наглася е и отстъпление
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Скоро ще изберем шеф на СОС

" Близо сме, само че би трябвало още малко наглася е и оттегляне от някои страни " - по този начин в резюме кметът на София Васил Терзиев разяснява патовата обстановка с избора на ръководител на Столичния общински съвет.

По-рано през днешния ден общинските съветници направиха нов, седми несполучлив опит да се схванат кой да оглави СОС. След това те се събраха на среща, на която са се разбрали да спре издигането на партийни кандидатури от няколко групи. Цветомир Петров - новата номинация за началник на СОС, описа, че от Има Такъв Народ са се отказали.

На въпрос дали Има Такъв Народ са бламирали днешния консенсус Терзиев отговори: " Не бих споделил, че някой е бламирал каквото и да е. Един натурален развой на доближаване на доста далечни позиции. За да се случи нещо хубаво би трябвало да има доста необятно обединяване, защото всеки един от участниците го е боязън да не бъде упрекнат, че взе участие в сглобка ".

Терзиев удостовери, че към момента се разисква разновидността за краткотраен ръководител, с цел да може да се образуват комисиите и да се одобри бюджета. Той описа, че през последните седмици Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация е заел водеща роля в опитите да се откри решение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР