Близо година след като Симона Загорова официално обяви, че е

...
Близо година след като Симона Загорова официално обяви, че е
Коментари Харесай

Най-сетне! Глория прие зетя

Близо година откакто Симона Загорова публично разгласи, че е влюбена, майка й Глория застана до гаджето Даниел. Hotnews.bg ви демонстрира първата обща фотография на тримата, а най-щастлива на фотото наподобява Симона, която преди няколко седмици показа публично мъжа до себе и на, който живее в Скандинавия.

През лятото, до момента в който Симона бълваше фотография след фотография с изгората си Даниел, майка й не лайква нито един техен общ кадър. Запознати настояват, че фолкдивата не утвърждава изключително доста ченгето, което залюби Симона. Докато двамата изживяват сантименталните връзки, Глория оставаше на назад във времето в живота на щерка си и даже не се появи на дипломирането й, тъй като на церемонията бе юноша. Освен че не харесва общите им фотоси, се оказа че Даниел и Глория не са другари в мрежата.

Още един симптом за обтегнатите им връзки. Нито Глория, нито служителят на реда Даниел демонстрират т един към различен и се вършат, че не съществуват най-малко във виртуалното пространство. Днес обаче недоразумението е изгладено и тримата се щракват дружно. Дали пък Глория не е подобрила настроението си след следващата терапия при лекар Емилова или просто се е уверила в любовта на младите, остава мистерия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР