Близо 80% от населението на Земята е с кафяви очи,

...
Близо 80% от населението на Земята е с кафяви очи,
Коментари Харесай

Цветът на очите ни разкрива какви сме

Близо 80% от популацията на Земята е с кафяви очи, сред 8 и 10% е със сини, 5 на 100 имат лешников цвят и едвам 2% са зеленооки.
Какво разкрива цвета на очите ни, за нашата същинска същина?
 Очите демонстрират от какво може да се разболеете Очите демонстрират от какво може да се разболеете
Учени от Медицинския факултет на Университета в Колорадо са разкрили връзка сред цвета на очите на човек и неговата предразположеност к...
Жените със светли очи понасят болката по-лесно. Те се оправят с лекост с напрежението и по-рядко изпадат в меланхолия. Те са по-привлекателни и се възприемат като по-атрактивни.
Синеоките хора обичат новите неща. Те са експресивни и уверени, впускат се в завършения и избират да живеят здравословно.
Тези, които имат зелени очи пък са изобретателни, само че и лъжливи. Хората със зелени цвят на очите се считат за най-красиви. Те са и доста изобретателни и оптимистично настроени за бъдещето си. На някои места по света считат, че тези които са се родили със зелени очи имат зли сили, може би тъй като зеленооките хора са доста рядко срещани.

 Маската за сън - преимущества и дефекти Маската за сън - преимущества и дефекти
Днес от ден на ден хора имат проблеми с наспиването, заради което прибягват до маски за сън, написа БГНЕС. Маските за очи са чудесни за тез...
Можете да се доверите на хора с кафяви очи . Смята се че тъмнокооките дами са по благи и интелигентни и печелят доверие по-лесно. Мъжете със ярко кафяви очи пък страдат постоянно от душевен проблеми. Хората с тези очи живеят на най-много – тук и в този момент. Те най-лесно поддържат контакт очи в очи, което им оказва помощ в кариерата.
Хората с лешников цвят на очите се оправят най-добре напрегнат. Те са привързани и отдадени на работата си
Жените с черни или доста тъмни очи пък се одобряват като общителни и уверени. Те имат динамичен темперамент, импулсивни са и постоянно търсят рискови прекарвания.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР