Близо 80 души пропътуваха десетки километри в 50-местен автобус заради

...
Близо 80 души пропътуваха десетки километри в 50-местен автобус заради
Коментари Харесай

Заради отменен влак - 80 души пропътуваха разстоянието Добрич - Варна в 50-местен автобус

Близо 80 души пропътуваха десетки километри в 50-местен рейс поради анулиран трен.

За това алармираха пасажери, които тази заран е трябвало да се придвижат с комбинация по линията Добрич – Варна, която обаче по този начин и не е потеглила. Вместо трен, в 6:10 ч. сутринта от Добрич за Варна потегля 50-местен рейс, обезпечен от БДЖ. Пътниците обаче били доста повече.

„ Говорим за 30 индивида правостоящи! Не мога да си показва, в случай че нещо се случи с рейса какво щеше да бъде”, сподели пред камерата на БТВ Ирина Иванова. Ирина се качва на рейса в Суворово и пътува 40 км до Варна, при кошмарните условия. Споделя, че при всяка маневра на рейса – хората са се блъскали един в различен. По думите ѝ това се случва за повторно в границите на две седмици.

От БДЖ обясниха, че броят на пасажерите за въпросния трен е непрекъснат и не надвишавал 40 души. Днес обаче пътували 20 чиновници на Националната компания железопътна инфраструктура, което не било планувано.

Правостоящите не били през целия маршрут, само че все пак при възможен идващ сходен случай щели да бъдат обезпечени два рейса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР