Близо 5000 души станаха свидетели на епичния старт на Лято

...
Близо 5000 души станаха свидетели на епичния старт на Лято
Коментари Харесай

Епичен старт на Лято 2019

Близо 5000 души станаха очевидци на епичния старт на Лято 2019. Това се случи на формалното разкриване Bedroom beach club, което изуми със своята помпозност, мащаб и еуфория. Гостите на най-очакваното празненство на годината бяха потопени в атмосфера, въодушевена от мистичност, фантастика и величие. Кулминацията на нощта бе премиерният театър Game of Gods.

В него взеха присъединяване близо 30 актьори от България и Румъния, които трансфораха морския бряг във величествено сходство на античен Олимп. Излетите от 24-и каратов лукс, изваяни до съвършенство тела на девойките от Bedroom premium ladies "пренесоха " гостите над облаците, където „ невъзможното “ не съществува. Сцената на клуба бе преобразена в свят от пристрастености, потопени в злато и мечти, претопени в действителност.

Митологични създания, възвишен искра и амброзия за сетивата превзеха плажа в Слънчев бряг. Bedroom beach е първият по рода си премиум клуб на българското Черноморие. Началото му е сложено през 2007 година, а през днешния ден близо 12 години по-късно, той се е трансформирал в емблема на международната хаус сцена и пример за най-голям жанр. И през лято 2019 той няма да изневери на своята запазена марка и ще предложи на своите клиенти и другари шоу без аналог в България.

Доказателство по тази причина бе и самият старт на сезона, когато за първи път зад пулта на Bedroom beach застана сензацията на остров Миконос – Dj Agent Greg! Резидентът на Mykonos, Cavo Paradiso, e едно от най-актуалните имена на европейската хаус сцена. Присъствието му в Слънчев бряг е гаранция за мощната поръчка, която дава клуба през лято 2019. Голямата изненада за всички посетители обаче се случи ден по-късно на 8 юни.

Тогава Ицо Хазарта безусловно взриви клуба със своето осъществяване на абсолютния си шлагер - Браво Господине. Това е първата толкоз грандиозна изява на звездата, след промотирането на своя първи солов албум. Ицо Хазарта и DJ Mascota показаха пред гостите и своята колоборация със поръчка за летен шлагер – Известна.

Акцент в двете блестящи вечери на откриването на Bedroom beach club беше и неповторимия пърформанс на новаторското устройство за нагряване на тютюн – glo, което направи празненството още по-феноменално и запаметяващо се.Кулминацията на летните празненства през сезона, ще бъдат паметни събития с топ DJ от целия свят – Mahmut Orhan, Crazibiza, Consoul Trainin и Liva K.

По време на тях клубът ще претърпи същинска трансформация, с цел да може нощта да се придвижи в едно друго измерение. Грандиозната сцена и убийствения саунд ще подсигуряват невиждано по размерите си представление, с качеството на международния водач при озвучителните системи Lacoustics и над 80 осветителни устройства Robe! Хип-хоп страстите ще доближат сериозни равнища на развлечение, през цялото лято с емблемите на R&B музиката у нас - 100 Кила, Криско, Ъпсурт и Тита.

През 2019-а ще бъде сложено и началото на нова поредност празненства на плажа – Trap on the beach. В тях ще вземат присъединяване – MBT, Marso и V:RGO. През 2019-а зад пулта на Bedroom beach ще застанат и цяло съзвездие от родни диджеи: Mascota, FED, Dimo BG, Gorro, C-Fusion, Vasco C, BIG D, Stephan Gee Steven и Yassen Petrov. Едновременно с това, Bedroom beach е мястото, на което младостта се среща с класиката.

Това лято, той ще бъде хазаин на поредност от бутикови спектакли с най-големите български естрадни звезди. Началото ще сложи примата на българската музика Лили Иванова на 12 юни. Тя ще бъде специфичен посетител на 60-тия юбилеен сезон на курортен комплекс Слънчев бряг. Датата 1 август е непокътната за именития Васил Найденов и неговото емблематично шоу.

През годините Bedroom club се трансформира в обичано място на младежите от целия свят, поради изисканата си визия, еуфорична атмосфера, интериор от естествени материали, величествен саунд, първокласно обслужване и най-много съвременно начин на живот въодушевление. И всичко това има единствено едно име - Bedroom beach!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР