Близо 35 популярни личности получават специални преференции в Twitter, като

...
Близо 35 популярни личности получават специални преференции в Twitter, като
Коментари Харесай

Всички са равни, но не и в Twitter. Профили на известни личности получават специални преференции

Близо 35 известни персони получават специфични преференции в Twitter, като изявленията им имат имат по-голям обсег в обществената мрежа, в сравнение с тези на останалите консуматори. Това оповестява немският вестник " Шпигел ", като се базира на вътрешен лист на компанията, забелязан от - новинарски бюлетин на софтуерния публицист Кейси Нютън.

В листата влизат президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, баскетболната звезда Леброн Джеймс, конгресменката от Демократическата партия Александрия Окасио-Кортес, комикът Джабуки Йънг-Уайт и самият притежател на Twitter Илон Мъск. Освен това видни коментатори - както консервативни по този начин и демократични, също получават особено отношение.

Публикациите на включените в листата лица на процедура могат да се демонстрират на по-видно място в Twitter и да доближават до повече консуматори. Правилото, че в хронологията на Twitter не могат да се виждат прекалено много туитове от един акаунт, също е анулирано за няколко VIP акаунта.

" Platformer " оповестява, че през декември Мъск е бил угрижен, че личните му туитове няма да имат задоволително огромен обсег поради измененията в логаритъма за рекомендации на Twitter.

Тогава той е упълномощил на собствен чиновник да сътвори лист, който може да се употребява за наблюдаване на това по какъв начин се трансформира обсегът на изявленията на VIP потребителите. Ако постовете на обособени персони се предлагат по-рядко, чиновниците могат да трансформират кода, тъй че те да бъдат постоянно забележими, твърди " Platformer ".

Мъск обаче по този начин и не бил удовлетворен, по тази причина през февруари е въведена система, която демонстрира неговите постове преди тези на всички останали консуматори. За това оповестиха кореспонденти от " Платформата " още в средата на февруари. Новината беше обявена по-рано от други издания, в това число " The Verge " и " The Guardian ".

В петък притежателят на софтуерният колос сподели, че ще разгласява логаритъма за рекомендации на компанията си. Подобни известия за бистрота в предишното обаче останаха единствено обещания. Но даже и Мъск да разгласява логаритъма, потребителите няма да могат да схванат изцяло за какво някои изявления на известни персони, които са в " тайния " лист, се демонстрират по-често.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР