Близо 30 крави, а наред с тях и диамант са

...
Близо 30 крави, а наред с тях и диамант са
Коментари Харесай

ЧСИ-та продават крави и диамант за 225 760 лева

Близо 30 крави, а наред с тях и елмаз са оповестени за обществена обмен от частен правосъден реализатор във Велико Търново. Това демонстрира една от офертите в Регистъра на Камарата на частните правосъдни реализатори.

Животните са от породата „ Българско червено-шарено говедо “, които се отглеждат за мляко. Публичният търг ще продължи близо месец, като се чака да завърши на 20 януари 2020 година

Началната цена за кравите е 27 540 лева като обявата включва и недвижими парцели - аграрен парцел и два икономически двора. В първия има обзаведена къща, лятна кухня и 2 икономически здания - един телчарник, където е добитъкът, и една плевня.

Сайтовете за онлайн търговия преливат от сходни предложения, като цената на една крава е сред 110 и 200 лева Други търговци дават животното си против 1200 лева, а някои оферират и сред 3 и 4 говеда за 1200-1300 лева Стопаните обаче са съгласни цената да стане по договаряне и е допустимо да се откри добитък за по-малко пари.

Предложенията в Регистъра за обществени продажби на частните правосъдни реализатори са главно за имоти земя, недвижими парцели или пространства. Те са от разнообразни елементи на България, като най-високите предложения са към огромните градове.

Това включва София, Бургас или курорти като Банско и Несебър. При тях цените варират и може да стигнат и над 250 000 лева Един подобен имот от 4001 кв. м се предлага в Горна баня, като търгът ще продължи до 20 януари. Цената му е 355 200 лева Друг имот се предлага в Несебър - 2754 кв. м, който излиза 367 056 лева За него търгът също ще продължи до януари.

По-интересни оферти включват и елмаз. Скъпоценният камък се предлага със документ от Международния гемологичен институт.

Стойността му е 225 760 лева като все още това е единственото предложение в секция „ Бижута “ на регистъра.

Съдебните реализатори търсят купувачи и на облекла като кожени къси панталони, поли, елеци, рокли, в това число кожуси. Саката и якетата костват най-вече - с цени към 90 лева Други облекла са сред 60 и 70 лева, а може да се намерят панталони за по 25-26 лева Манекенът за облекла пък е близо 24 лева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР