Близо 230 ученици от 10, 11 и 12 клас в

...
Близо 230 ученици от 10, 11 и 12 клас в
Коментари Харесай

Практикантската програма на Vivacom отваря света на телекомуникациите за ученици

Близо 230 възпитаници от 10, 11 и 12 клас в механически учебни заведения в страната ще се включат това лято във Vivacom Практикантска стратегия. В рамките на близо две седмици учениците имат опция да видят от близко света на телекомуникациите. Те ще се срещнат с всекидневните задания и работната атмосфера в основните механически дирекции – Предоставяне и поддръжка на услуги, Оперативно ръководство на мрежата, Фиксиран достъп и Информационни технологии.

Практикантската стратегия е част от фокусираните старания на Vivacom да развива млади гении в един от най-динамичните браншове на стопанската система. Тя е и опция за ранно кариерно насочване на учениците, част от които по-късно се причисляват към екипа на телекома. Близо 100 ментори от Vivacom, експерти в своите области, ще работят с практикантите, които вземат участие в програмата, в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Сливен и Стара Загора. А една от най-големите групи от възпитаници стартира тази седмица в столицата в дирекция Предоставяне и поддръжка на услуги.
-->
Досега във Vivacom Практикантска стратегия са се присъединили близо 100 възпитаници в общо 4 издания. Седем от участниците в миналогодишната стратегия към този момент работят на половин ден във Vivacom, а един от тях е минал сполучливо летен стаж в компанията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР