Близо 2 млн. лв. са спестили потребителите на Lidl Plus

...
Близо 2 млн. лв. са спестили потребителите на Lidl Plus
Коментари Харесай

Близо 2 млн. лв. са спестили клиентите на Lidl

Близо 2 млн. лева са икономисали потребителите на Lidl Plus със специфичната акция " 1+1 “.

Всяка седмица от 17 април до 2 юли клиентите можеха да вземат два продукта на цената на един. Повече от 330 000 души се възползваха от акцията, като над 850 000 купона бяха задействани в границите на два месеца и половина.

Lidl продължава да предлага все по-разнообразни и новаторски формати, посредством които да обезпечи артикули на атрактивни цени и по този метод да облекчи бюджета на семействата. Именно високият стандарт за качество на оптимална цена, комфортното и бързо извършване на покупки и точно подбраният подбор, съчетани с спомагателни благоприятни условия за усъвършенстване на разноските, са градивните детайли на сполучливата тактика за мъдро извършване на покупки, която веригата постанова на българския пазар.

Освен с акцията “1+1 " посредством мобилното приложение Lidl Plus компанията дава практични и комфортни благоприятни условия на семействата да пестят и да възнамеряват менюто си по-добре през цялата година. Сред преимуществата на приложението са разнородни понижения с купони, с които потребителят пести в допълнение най-малко 10 лева на седмица. Сред другите дискаунт акции на Lidl, с които клиентите получават ценово преимущество всяка седмица, са " Lidl цена “, " Дни на преференциални оферти в Lidl “, " Сваляме цените “ и други акции с артикули с понижение от 20 до 50%.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР