Близо 2 милиона почитатели на Джони Деп са подписали петиция

...
Близо 2 милиона почитатели на Джони Деп са подписали петиция
Коментари Харесай

Възмездието е близо: 2 милиона искат Амбър Хърд да напусне продукцията Аквамен 2

Близо 2 милиона фенове на Джони Деп са подписали петиция с настояването Амбър Хърд да бъде отстранена от продукцията "Аквамен "2. Всъщност петицията е била стартирана още през 2019 година Но в този момент набира скорост, поради трагичните събития, свързани с делото, наподобяващо същинска война, което се води сред Деп и Хърд.

Обвиненията от нейна страна, че Джони я е тормозил и тя е била обект на принуждение, бяха контрирани от неговите юристи. Актьорът от своя страна показа доказателства, че нещата стоят тъкмо назад - и жертвата е бил той.

Излязоха нескрито ужасни детайлности. кой кого е тормозил, удрял, заплашвал - съдът занапред би трябвало да се произнесе.

“Мъжете са жертви на домашно принуждение, също както дамите. Това би трябвало да бъде разбрано и би трябвало да се подхващат дейности към насилниците. Направете вярното нещо и махнете Амбър Хърд от “Аквамен 2”, написа в петицията.

Според почитателите на Деп, отстраняването на Амбър от "Аквамен " би било нещо като отплата за отстраняването на Джони Деп от "Карибски пирати ".

Освен за “Аквамен”, в change.org има и друга петиция, която Хърд оглавява. Тя е за премахването на актрисата като представител на L’Oreal - по нея има 82 150 подписа.

Хърд от своя страна се радва на майчинството. Неотдавна тя показа сладка фотография, на която театралничи с дъщеричката си, която навърши 1 годинка.

Бащата на момиченцето се пази в загадка. Когато Амбър показа, че е станала мама, тя съобщи, че това се е случило "по нейни лични правила " - като уединен родител.

Някои почитатели считат, че татко на детето е Илон Мъск, с който Амбър е имала връзка, до момента в който сякаш се е опитвала да се сдобри с Деп.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР