Близо 100 000 работещи ще могат да получат подкрепа от

...
Близо 100 000 работещи ще могат да получат подкрепа от
Коментари Харесай

КНСБ: 100 хил. души с обезщетение 60% от дохода си

Близо 100 000 работещи ще могат да получат поддръжка от страната в размер на 60 % от прихода си за опазване на работните места - това сочат изчисленията на КНСБ.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2160
Предвидено е средствата да се вземат от фонд „ Безработица “ в Националния застрахователен институт, в който има към 430 милиона лв..

Пламен Димитров: Трябва да се готвим и за по-тежки времена!

"Ако предположим, че половината от фонд "Безработица " бъде изхарчен в тази посока, тъй като въпреки всичко се усилват разноските на действително безработните и самите действително безработни стават от ден на ден с всеки минал ден, това значи в действителност към 100 хиляди души и то от браншове, които са директно наранени от дейностите на изключителното състояние. И никога не изчерпват всички лица, които ще бъдат ударени. Никой не може да даде прогноза какъв брой са сега. Със сигурност са доста повече от 100 хиляди или ще бъдат по-скоро. Нека да не забравяме, че доста от страните членки на Европейски Съюз, с изключение на, че затвориха границите, започнаха да затварят и предприятията, и освен Италия, които са съществени наши сътрудници ", сподели Пламен Димитров.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2160  Двама души нарушиха карантината си в Крумовград Двама души нарушиха карантината си в Крумовград  Тайланд вкарва изключително състояние поради COVID-19, Лаос разгласи първи двама инфектирани Тайланд вкарва изключително състояние поради COVID-19, Лаос разгласи първи двама инфектирани  Удължават периода за заплащане на налозите с 5 % отстъпка Удължават периода за заплащане на налозите с 5 % отстъпка
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР