Близнаците са третият знак от хороскопа. Това е една много

...
Близнаците са третият знак от хороскопа. Това е една много
Коментари Харесай

8 причини защо Близнаците са неотразими

 зодия-Близнаци

Близнаците са третият знак от хороскопа. Това е една доста разнообразна зодия, известна със своята двоякост, чийто знак са близнаците. Нека забележим кои черти трансформират Близнаците в една прелестна зодия:

Комуникативни са

Управляващата планета на зодия Близнаци е Меркурий, което им дава витална сила и се отразява на приказливите им персони. Те постоянно имат доста за казване, постоянно знаят какво да кажат и по кое време да го кажат. Близнаците са майстори на връзката и с лекост насочат вярното обръщение към даден човек.

Енергични са

Близнаците са енергични и духовити персони. За динамичната им природа съвсем няма невъзможни неща. Понякога наподобява, че са се заели с прекалено много неща, само че не се тревожете – те са мулти функционални, оправят се с доста неща вкупом. Близнаците обичат да си прекарват добре, само че обичат и да си почиват на мира. Могат да бъдат и шумни, и да се любуват на тишината.

Интелигентни са

Елементът на Близнаците въздухът, който се характеризира с образован разум и истински възгледи. Те могат да дискутират всяка тематика от политиката и религията до пътешествията. Гледат на нещата от разнообразни ъгли и могат да прескачат от мисъл на мисъл по-бързо от мълния.

Любопитни са

Имате нова вълнуваща концепция и желаете да я споделите с някого? Близнаците на драго сърце ще я чуят и ще я дискутират с вас. Те обичат новите провокации, разнообразието и всичко, поради което могат да се впуснат в незнайното. Заради любопитния си разум Близнаците обичат да научават нови неща и тематики. Това ги защищава от най-големия им зложелател: скуката и еднообразието в живота.

Забавни са

Многоликите Близнаци в никакъв случай не стопират да изненадват. Дори най-близките им хора в никакъв случай не знаят какво да чакат от непредвидимите Близнаци. Хората, родени под този знак, имат способността да изненадват постоянно. Благодарение на многоликата си характерност те са доста занимателни и постоянно са сърцето на компанията, като развеселяват всички.

Разнообразни са

В унисон със своя знак Близнаците са двулики, а от време на време даже многолики. За някои хора те могт да наподобяват като многочислени персони в едно, само че това не е тъкмо по този начин. Близнаците имат доста ползи! Тази извънредно разнообразна и променлива зодия се любува на разнообразни обстановки и хора. Животът с Близнаци не е в никакъв случай незанимателен или отегчителен.

Те са грижовни

Близнаците могат постоянно да бъдат видени да флиртуват, само че когато са обвързани, те са доста правилни и отдадени. Мъжете Близнаци са едни от най-големите джентълмени – от оня вид, който отваря вратите, праща цветя и издърпва стола на дамата. Когато зодия Близнаци те обича, няма нещо, което тя или той няма да направи за теб.

Чаровни са

Близнаците могат с лекост да се приспособяват към всевъзможни условия, а тяхното успокоение и положително отношение е неустоима сексапил за всеки, който е осъществил контакт с тях. С естествения си сексапил и страхотни обществени умения Близнаците могат сполучливо да се оправят с провокациите на живота.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР