Близнаците обикновено може и да празнуват рождените си дни на

...
Близнаците обикновено може и да празнуват рождените си дни на
Коментари Харесай

Близнаците, които се родиха в различни дни и години

Близнаците нормално може и да честват рождените си дни на една и съща дата, само че при две новородени бебета от Ню Джърси, Съединени американски щати, казусът е по-различен и даже специфичен. Въпреки че са родени единствено с няколко минути разлика, братята Езра и Езекиал оттук нататък всяка година ще имат мотив да събират околните си на празненство по случай рождения си ден в два обособени дни.
 Лори и Джордж Шапел - историята на най-възрастните живи сиамски близнаци в света
Кои са най-възрастните сиамски близнаци в света

Те надминават всички упования на лекарите

Оказва се, че близнаците са проплакали тъкмо в новогодишната нощ и с изключение на разнообразни рождени дати, имат и разнообразни години на раждане.

" Единият се появи на бял свят късно вечерта на 31 декември, а другият - на 1 януари, скоро след началото на 2024 година ", се споделя в изказване на американската болница, в която са се родили бебетата.
 Снимка 647851

От него излиза наяве също, че по-големият близнак е Езра, роден тъкмо в 23:48 ч. в последния ден от 2023 година, с тегло от 2.7 кг и височина от 45 сантиметра. По-малкият брат, Езекиал, пък е роден в 00:28 сутринта в първия ден от новата година, с тегло от съвсем два кг и височина от 43 сантиметра.

Още по-любопитното в тази ситуация на фамилията е, че празнуването на рождени дни и раждането на деца все към Нова година, се е трансформирало в нещо като традиция. На 3 януари рожден ден чества и по-големият наследник на двойката, който навършва три тази година. Таткото пък също е отпразнувал рождения си ден на 1 януари и оттук насетне ще споделя общ празник с новородените си близнаци.
 Луси и Мария Ейлмър - близначките, на които непрекъснато се постанова да потвърждават, че са родственици
Близначките, на които непрекъснато се постанова да потвърждават, че са родственици

Какво ли не се случва по света

" Родителите Ив и Били са разчувствани, че момчетата им са здрави и имат страхотна история за рождения си ден ", се споделя още в изказването на болничното заведение, представено от Fox News.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР