Близнак се опита да измами бургаската полиция, че е брат

...
Близнак се опита да измами бургаската полиция, че е брат
Коментари Харесай

Мъж с опит да измами полицията, представи се за близнака си

Близнак се опита да измами бургаската полиция, че е брат си. Всичко почнало, когато преди дни бил спрян от служители на реда за инспекция на пътя. Шофьорът декларирал, че си е не запомнил документите за идентичност и се показал за 29-годишен бургазлия. След информация обаче служителите на реда разбрали, че индивидът, за който се е показал, има престъпно проявен брат близнак и че в последна сметка водачът е самият този престъпно проявен човек.

" Мъжът не е показал документ за идентичност, както и удостоверение за ръководство на МПС. След инспекция в системите, се открива, че има брат близнак, който е с пет санкции за шофиране като недееспособен ", разясни Никола Тодоров от ОДМВР-Бургас, предава NOVA.

На мъжа била предоставена опция да предложения непосредствен родственик, посредством който да се откри самоличността му. Той обаче отказал да спомага на униформените. " Наложено му е административно наказване. Образувано е досъдебно произвеждане, защото е пречил на чиновниците да изпълнят отговорностите си ", добави Тодоров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР