Близките на другата жертва в катастрофата, причинена от Георги Семерджиев,

...
Близките на другата жертва в катастрофата, причинена от Георги Семерджиев,
Коментари Харесай

Специално пред bTV: Mайката на Хариет говори с нея секунди преди катастрофата със Семерджиев


Близките на другата жертва в злополуката, породена от Георги Семерджиев, застанаха пред bTV. Майката на 21-годишната Хариет описа, че е говорила с щерка си безусловно преди случая.

Близките на починалото момиче за първи път пристигнаха до мястото на случая, с цел да оставят фотоси, цветя и да възпламенят свещ. Бяха викнали и духовник, с цел да се помоли за двете девойки.

Днес, 10 дни след съдбовния удар, фамилията на Хариет споделя, че към момента не може да осъзнае случилото се и не упреква никого.

За последно Диана вижда щерка си към час преди случая. Двете прекарват известно време дружно, а по-късно майката изпраща детето си до спирката на тролея.

„ Качих я, целуна ме, качи се и се обърна да ми маха от тролея “, споделя Диана Стефанович, майка на една от жертвите при злополуката на бул. „ Черни връх “ в София.


По пътя майка и щерка си приказват по телефона, като по проект 21-годишната Хариет трябвало да слезе на спирката преди „ Хемус “.

„ Но е решила тъй като има единствено двама души на спирката и си споделя: на „ Хемус “ е по-оживено по тази причина ще сляза там. Слезе, казахме си няколко думи. Казах й: Мамо, оставям те да пресечеш умерено. Ако не бях й го споделила това нещо и да продължим да си приказваме, аз щях да чуя нейния край и всичко “, споделя почернената майка.

Вечерта Хариет не се прибира у дома. Не отива и при най-хубавата си другарка, с която е трябвало да излязат същата вечер. Семейството стартира да я търси.

„ Започнахме с майката на приятелката й да звъним на 4-то районно
Звъняхме, под дърво и камък звъняхме “, споделя дамата.

Че сигурно Хариет е измежду жертвите, схващат 20 часа по-късно.

Днес за първи път фамилията на починалото момиче пристигна на мястото на случая.

Братът на Хариет не пожела да застане с лицето си пред камера. Казва, че е от тъга.

Вчера 31-годишният мъж се изправи против истината и пристигна в правосъдната зала, с цел да научи детайлности и да разбере дали Георги Семерджиев ще остане в ареста.

А през днешния ден стана ясно, че в кръвните проби на някогашния футболист е открит метамфетамин.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР