Близките на бившия испански военен, който застреля кърджалийката Хабибе в

...
Близките на бившия испански военен, който застреля кърджалийката Хабибе в
Коментари Харесай

Голяма мистерия обви убийството на красивата кърджалийка Хабибе в Испания

Близките на някогашния испански боен, който простреля кърджалийката Хабибе в Майорка, не могат да си обяснят случилото се. Пред локални медии близки на испанеца описват, че Марио не е възнамерявал авансово убийството на дамата и самоубийството си.

, на бензиностанция в град Пегера на остров Майорка. След убийството, мъжът обърнал оръжието към себе си и се прострелял в главата.

"Брат ми беше доста доблестен и почтен човек. Той не беше принудител. Той полудя от метода, по който се раздели с българката преди две седмици. Никога не бихме очаквали сходна покруса, ние сме съкрушени ", твърди сестрата на Марио.



Тя споделя, че брат й и Хабибе се срещнали през 2018 година в бар, където Хабибе работела като сервитьорка. Станали двойка едвам преди няколко месеца. Преди две седмици кърджалийката оповестила, че отива на доктор и повече не се върнала в дома на някогашния боен.



Той понесъл раздялата доста зле и бил комплициран. Опитвал неведнъж да се свърже с Хабибе. Все още не е ясно по какъв начин двамата са се срещнали във съдбовния ден.

Пушката, с която са осъществени убийството и самоубийството била купена преди няколко дни, открили проверяващите. Изключва се версията, че Марио е закупил оръжието за лов. Всичко показвало някогашният боен се е сдобил с пушката с желанието да убие Хабибе и по-късно да се самоубие.



Според близки на убитата, представени от медиите в Майорка, Марио бил извънредно ревностен. Хабибе споделяла с тях, че се опасява от това.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР