Близки, приятели и роднини се прощават с Емил Боев от

...
Близки, приятели и роднини се прощават с Емил Боев от
Коментари Харесай

В събота погребват Емил Боев, когото издирваха 62 дни

Близки, другари и родственици се простят с Емил Боев от Перник. Той бе открит мъртъв, откакто 62 дни бе в неопределеност. Погребението ще бъде в събота от 11:30 часа на Централни Софийски Гробища, защото околните му едвам в този момент съумели да вземат тялото му от Перник. За това заяви във фейсбук брат му Мартин Боев.

" Здравейте,

Успяхме да вземем Емил през днешния ден от Перник.

Пиша с цел да ви кажа че погребението ще е тази събота (17.06) - ще се съберем 11:30 на обяд пред храм “Успение Богородично " на Централни Софийски Гробища.

Извинявам се за късото предупреждение само че до последно не се знаеше по кое време ще успеем да го вземем ", написа още Мартин.

Припомняме, че Емил изчезна на 27 януари, до момента в който бил на фестивала “Сурва " в миньорския град. Тялото на търсения 62 дни Емил Боев изплува на 30 март вечерта в Перник. Трупът бил забелязан от служащ да се носи по водата на шламохранилището на рудника край квартал “Бела вода ".

Резултатите от аутопсията откриха, че няма следи от принуждение. Роднините на Емил потвърдиха, че тялото е точно неговото.

Водещата версия е, че се е подхлъзнал, паднал във водата и се удавил. Аутопсията към този момент не е удостоверила това, по тази причина са назначени експертизи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР