Близки, приятели и познати издирват жена от София. Тя се

...
Близки, приятели и познати издирват жена от София. Тя се
Коментари Харесай

Споделете! Млада жена изчезна в столицата, близките ѝ я търсят

Близки, другари и познати търсят жена от София. Тя се споделя Вилма, на 27 години, изчезнала е в столичния квартал " Обеля - 1 ".
В обществените мрежи се появиха фотоси на дамата с молба за помощ. Нейна другарка оповестява, че Вилма е изчезнала на 21 януари към 15:30 часа към блок 104. 
Жената споделя на татко си, че отива до магазина, който е наоколо до тяхното местоживеене, на 5 минути разстояние. Минават часове, само че Вилма по този начин и не се прибира у дома. Телефонът на момичето е изключен, околните й споделят, че нямат никакъв контакт с нея.
Бащата на Вилма отива в полицията, с цел да заяви за изгубването, само че тъй като тя е пълнолетна, споделят че би трябвало да минат 24 часа. Минавайки интервалът от 24 часа, към момента няма никакъв контакт с нея и е в неопределеност.
Подаден е към този момент сигнал за търсене в полицията, от където е обявено, че единственото нещо което могат да създадат е да я уведомят, в случай че инцидентно попаднат на нея, че я търсят и в случай че желае да се прибере у дома. След като татко и е попитал дали е допустимо да се наблюдава телефонният и номер, да се види къде е последното и местоположение от полицията му дават отговор, че те нямали право да проследявали телефонни номера.  
Близките й молят за подпомагане, Вилма е била облечена спортно с анцунг и яке.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР