Блейк Лайвли е една от малкото холивудски знаменитости, които нямат

...
Блейк Лайвли е една от малкото холивудски знаменитости, които нямат
Коментари Харесай

13 тайни на стила на Блейк Лайвли, към които се е стремила от години.

Блейк Лайвли е една от дребното холивудски звезди, които нямат стилист. И въпреки всичко тя се счита за фешън икона. Гардеробът на актрисата включва панталони, открити мини-рокли, пастелни и неонови неща. Блейк знае по какъв начин да подчертае достолепието си благодарение на облекла и знае по какъв начин да удари публиката на място.

Решихме да разберем какви фешън трикове на Блейк Лайвли й оказват помощ да блесне толкоз блестящо на холивудския хоризонт. И в края на публикацията добавихме дребен бонус за вас.

1. Избрала е няколко маркови прически и ги редува

Тя нормално оставя накъдрената си коса в топъл пшеничен колорит разпусната или я прибира в нехаен кок. Дължината на къдриците остава непроменена в продължение на доста години.

2. За излизане актрисата постоянно избира костюми с панталон.

Звездата наподобява доста женствена в такива костюми, като ги съчетава с елегантни обувки на ток и бижута. Преди няколко години тя стартира да дава желание на изгорени модели панталони до пода.

3. Блейк ловко бие мъжки аксесоари

Блейк освен умерено носи костюми с панталон, само че и прибавя вратовръзки, папийонки, мъжки обувки, ризи към изображенията. И един път тя беше забелязана с джобен часовник на верижка.

4. Звездата постоянно избира не просто мини, а супермини

В дрешника й има доста къси рокли, гащеризони и къси панталони. Такива неща акцентират дългите тънки крайници на актрисата. Дори до момента в който беше бременна, Блейк Лайвли не можеше да устои на роклите толкоз дълго.

5. Височината на Блейк е 178 см, само че това не й пречи да носи високи токчета

Колекцията обувки на актрисата е впечатляваща. Тя има обувки в съвсем всеки цвят, който можете да си визиите в дрешника си. Преобладават ярките и закачливи модели на високи токчета и необятни постоянни токчета. Според самата Блейк, тя носи високи токчета по време на бременност, с цел да бъде по-уверена и привлекателна.

6. Блейк е майка на три деца и всяка бременност наблягаше закръглената си фигура с тоалети.

Актрисата не крие щастието си – бременна постоянно можеше да бъде забелязана в тесни миди или макси рокли в нежни нюанси. Но дръзките облици също са на рамото й – да вземем за пример рокля с пола от тюл и кожен корсет.

7. Асиметрията е обичаната фешън техника на художника.

За излизане Блейк постоянно избира рокли с едно рамо или с един ръкав, сака и поли с преход на дължина. Това акцентира изключителната й персона и отслабва фигурата й. Дори в аксесоарите тя от време на време се придържа към този принцип и умерено може да носи разнообразни обеци.

8. Аксесоарите на Блейк Лайвли са необикновен тип изкуство.

Актрисата сигурно знае, че стилът е в детайлите, тъй че подхожда с цялата отговорност към избора на аксесоари. Винаги има нещо автентично в нейните тоалети: неща с необикновени отрязъци и вложки, шалове, колани и бижута. Те са това, което го прави неповторим.

9. Явно я притеглят неща с необикновен принт.

Често актрисата избира един привличащ вниманието подробност от дрешника, комбинирайки го с неща от типичен цветове: черно, бяло, сиво, голо. Тази печеливша точка на размразяване я прави да наподобява в действителност стилна.

10. Актрисата знае по какъв начин да носи ефектно полупрозрачни неща

Дивата постоянно се появява на обществени места в смели тоалети. Съвпадащи по цвят драперии и подплата в физически звук вършат тоалетите й да наподобяват привлекателни, без да са натрапчиви.

11. Тя обича овърсайз

Актрисата цени комфорта и не подценява здравето в името на сполучлив облик. Обемни пуловери, палта, жилетки – това е непълният лист на “топлия ” дрешник на звездата.

12. За да направи външния тип по-луксозен, звездата просто хвърля връхните облекла на раменете, без да носи ръкави.

Тази стилна техника се употребява от доста звезди. Преметнати върху раменете, връхните облекла основават по-изискан и грациозен тип. Освен това Блейк опитва с текстури в такива изображения.

13. Винтиджът й отива и тя го знае доста добре.

Актрисата в действителност дава отговор на стила на съдбовните хубавици на остарелия Холивуд. Рокли с отворени плещи, изящни бижута, къдрици и същото алено червило – Блейк употребява този облик още веднъж и още веднъж и непроменяемо провокира възторг.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР