Блестящ коледен концерт с богата програма, съдържаща най-прочувствените коледни песни

...
Блестящ коледен концерт с богата програма, съдържаща най-прочувствените коледни песни
Коментари Харесай

Коледа Екстраваганца с Михаела Филева

Блестящ коледен концерт с богата стратегия, съдържаща най-прочувствените коледни песни показват солистите на Държавна опера-Русе в компанията на най-новия си другар – „ певицата на нежността и очарованието “ – Михаела Филева. В калейдоскоп от обичани и познати мелодии, които сме привикнали да чуваме в дните на Рождество, пъстроцветието на празничното въодушевление превзема и покорява всички без излишък – артистите на сцената, оркестрантите, публиката.

„ Коледа Екстраваганца “ се ангажира да събере в концертната зала хора от разнообразни генерации – родители и деца, да спомогне те да осъществят непосреден контакт на прочувствено и културно равнище в помощ на взаимното съгласие и приемствеността, давайки нова виталност и естетическа извисеност на културния и по-специално – на концертния живот в Русе.

“Срещите ми с русенската аудитория постоянно са били доста вдъхновяващи! Нямам самообладание за 22декември, когато още веднъж гостувам във вашия град за един необикновен Коледен концерт с присъединяване на солистите и оркестъра на Държавна Опера Русе, под диригентската палка на маестро Владимир Бошнаков! Ще осъществим обичаните ни мелодии, въодушевени от празника, както и моята музика. Очакваме ви с неспокойствие, с цел да споделим Коледния дух дружно! ”, сподели по Дарик надарената фаворитка на публиката Михаела Филева.

Концерът е на 22 декември от 19 часа в Доходното здание.

Цялото изявление сМихаела Филева чуйте в атачмънта:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР