Блекбърн Роувърс изчаква трансфер във Висшата лига, за да може

...
Блекбърн Роувърс изчаква трансфер във Висшата лига, за да може
Коментари Харесай

Блекбърн иска Десподов

Блекбърн Роувърс изчаква трансфер във Висшата лига, с цел да може да финансира договорката за Кирил Десподов.

На Острова осведомят, че прекосяването на капитана на националния отбор в тима от Чемпиъншип зависи от това дали ще се стигне до съглашение за трансферирането на испанския вратар Давид Рая от Брентфорд. Стражът мина при " пчеличките " през 2019 година, а Блекбърн си резервира % от бъдеща изходяща договорка.

В момента към 27-годишния вратар има сериозен интерес от страна на Манчестър Юнайтед, Тотнъм и Челси. Високата сума, която бе оповестена от Брентфорд, стопира прехвърлянето. През уикенда се появи информация, че клубът, който е първенец на Англия от 1995 година, следи от близко обстановката с капитана на националния тим и ще се опита да го притегли през лятото.

Очаква се желаната цена от Лудогорец за Десподов да бъде към 5 милиона евро. Блекбърн има упоритост да се завърне във Висшата лига, откакто през сезон 2022/23 година остана отвън плейофите за промоция в британския хайлайф единствено поради по-лоша голова разлика от шестия Съндърланд. Роувърс към този момент 11 години е отвън елита на Англия, само че пък се гордеят с 3 шампионски трофеи, 6 Купи на Англия, една Купа на Лигата и една Къмюнити Шийлд.

Ако се стигне до трансфер, то това ще бъде вторият за българския първенец през лятото, откакто продадоха за 8 милиона евро Игор Тиаго в белгийския гранд Брюж.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР