Блажка Димитрова е създател на първия ресторант с у нас.

...
Блажка Димитрова е създател на първия ресторант с у нас.
Коментари Харесай

С мисъл за бъдещето: Как се постига нулев отпадък?


Блажка Димитрова е основател на първия ресторант с у нас. От нея можем да разберем да вземем за пример дали бирената наслойка е вкусна и има ли причина да я ядем.

Когато приключва университета, Блажка преподава на възпитаници от последните класове. Бързо схваща проблемите на младите и им се посвещава. В ресторанта ѝ работят и младежи в неравностойно състояние.

„ Към днешна дата, това което при нас работи най-добре, е работата с глухи младежи. Те могат да те обслужат, даже да не знаеш и една думичка жестомимичен език. Визията, която имаме за всеки един от младежите, които влизат тук, е той да прекара най-малко една година. Целта ми е през тази една година те да схванат какво желаят да вършат, тъй като аз съм с ясното схващане, че не всички мечтаят да бъдат готвачи, сервитьори или бармани и това е изцяло ок, само че им даваме опция да развият умения, които да им оказват помощ по-късно да намерят това, което желаят, да се осъществят в него и да се усещат сполучливи “, споделя Блажка.

Младият екип се гордее с новаторските си артикули. Един от тях са вкусните крекери, направени от бирена наслойка. На 100 грама материал има 18 грама протеин и 25 грама фибри.

Заедно с хората от квартала,, който е обагрен от деца с боички.

Блажка се готви за смяна – в менюто към този момент ще имат място единствено артикули с дребен въглероден отпечатък, по тази причина мястото ще смени името си и ще се отвори за още повече положителни дела.

Конкретни предписания на Блажка димитрова можете да намерите на уеб страницата
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР