Благой Иванов коментира предстоящия си двубой с Дерик Люис на

...
Благой Иванов коментира предстоящия си двубой с Дерик Люис на
Коментари Харесай

Благой Иванов: Люис въобще не ме плаши, много по-бърз съм от него

Благой Иванов разяснява идния си дуел с Дерик Люис на UFC 244.

Срещата им е тази неделя, в " Медисън Скуеър Гардън ". Багата има вяра, че победа ще го приближи на още единствено един триумф от огромната му фантазия - мач за купата в тежка категория на най-престижната верига за ММА в света.

" Това е индивидът, с който желаех да се удрям след Таи Туиваса. №5 е в ранглистата и желаех тъкмо него. Никога не се знае какво ще стане, това е тежката категория. Понякога всичко се взема решение от един удар. В момента съм в доста по-добра форма и съм подготвен за пердах.
 Солидна българска агитка ще поддържа Багата против Черния звяр в Ню Йорк
Солидна българска агитка ще поддържа Багата против Черния звяр в Ню Йорк

Някои от най-близките до боеца ни някогашни състезатели, другари и ММА запалянковци ще стискат палци онлайн в " Медисън Скуеър Гардън " за своя любим

Уважавам силата му, само че не считам, че против мен ще му свърши работа. Издръжливостта ми е доста по-голяма, нямам самообладание за мача. Виждам го по този начин: аз съм по-бърз от него, с по-добро кардио, скоростта и ритниците ще бъдат фактор. Знам, че ще печеля този дуел.
 Снимка 450086
Източник:

Ще употребявам верния миг, с цел да покажа какво мога в битката. Но обичам да блъскам и да съм изправен, самбото ще го държа в задния си джоб.

Тренирал съм доста с Дениъл Кормие. Помага ми, тъй като от него узнавам доста неща, той е някогашни първенец в две категории. Всеки ден в залата ми демонстрира по нещо ново. Но организирах целия си лагер в Института на UFC в Лас Вегас, там се подготвях. Хавиер Мендес беше в Абу Даби за Хабиб, Кормие си взе отмора след Стипе Миочич, тъй че нямаше доста аргументи да упражнявам в Американската кикбокс академия и останах във Вегас.
 Снимка 436189
Източник:

За предходния не бях класиран високо, за този съм в Топ 10 и това ще ме изведе до Топ 5. Всеки дуел е значим, само че този е най-важният. Смятам, че след Дерик Люис ще се нуждая от още единствено една победа, с цел да получа мач за купата.

Фокусиран съм единствено върху Дерик и да победя. Ще забележим по какъв начин ще се развие дуелът ", сподели Багата, представен от boec.bg.
 Дерик Люис: Ще блъскам Благой Иванов в неговата дупка на гърдите
Дерик Люис: Ще блъскам Благой Иванов в неговата дупка на гърдите

" Ще диря нокаут в първия рунд "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР