Благой Георгиев си върна думите обратно, че си търси жена

...
Благой Георгиев си върна думите обратно, че си търси жена
Коментари Харесай

Благой Георгиев: Ивана е идеална за мен!

Благой Георгиев си върна думите назад, че си търси жена без корекции. Откакто показа пред Гала, че е бясно влюбен в щерката на Ванко 1 Ивана Главчева, която има забележими силиконови усъвършенствания, Благо не крие, че е благополучен с новата жена до себе си.

Той обаче няма по какъв начин да твърди, че си търси момиче без корекции и дружно с това да се появява с щерката на Ванко 1, която от 2 години има съществено количество хиалурон в устните, мощен силиконов бюст и издължени скули. Затова и Джизъса даде заден за корекциите в изявление за седмичника " Уикенд ". На въпроса дали към момента си търси жена без корекции, той споделя: " Това излезе отвън подтекста на диалога ни тогава. Имам жена до себе си и с това ще спра. Щом съм с нея, значи ми харесва такава, каквато е. Тя е идеалната за мен! "



Щерката на Ванко 1 - Ивана Главчева, с която Благо има връзки от няколко месеца

Бившият футболист е безапелационен, че се грижи добре за децата си, макар думите на две от майките им-Златка и Есмер, които нееднократно са казвали, че Благо не се интересува от наследниците си.

" Как ще я карат, в случай че аз не се грижа за тях? Естествено е да бъда до децата си, те са моя плът и кръв, част са от фамилията ми и живота ми. Бих жертвал даже себе си, с цел да са добре. Ето, и сега сме с тях на басейн. До края на лятото ще отидем и на отмора. Винаги когато сме дружно, се усещаме прелестно. Децата ми са възпитани, културни и доста послушни, не мога да се оплача от тях. Радвам се, че имам такива положителни наследници. Най-важното, на което желая да ги науча, е вярата. Без нея ние сме безусловно нищо ", споделя пред " Уикенд " Джизъса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР