Благой Георгиев чукна 41 лазарника, а тържеството беше в столичен

...
Благой Георгиев чукна 41 лазарника, а тържеството беше в столичен
Коментари Харесай

Безумен кич за ЧРД на Благой Георгиев, булката му потресе!

Благой Георгиев чукна 41 лазарника, а тържеството беше в столичен ресторант. Това, което втрещи всички обаче, е големият кич на празненството и най-много на подаръците. Булката на Джизъса - Полина Спасова му подари скъпи и ръчно направени в Индонезия леопардови обувки, които хвърлиха мрежата в вманиачен смях.

Потребители се скъсаха да се гаврят с Благо Георгиев и новите му патъци, макар че признаха - проличава си, че за теб са правени, доста ти отиват... Разбира се, изявленията са иронични и подчертават на суетността и нещоправенето на Георгиев.



Знаем, че от годините му във футбола мина много време, а все още той е на хранилка при родителите на жена си. Затова и другият подарък на Полинка разбуни духовете - тя реши да сервира на благоверния си торта, изобразяваща Златната топка.



" Каква топка бе, Полинке, какви пет лв.?! Той топка не заслужава, тя златна му дава. Ай ся кажи и че е твоят Меси, та тотално да избиеш рибата ", смеят се консуматори.

На Георгиев обаче никак не му дреме - яде, пие и се радостни. Всъщност не пие алкохол, несъмнено, тъй като в случай че не друго, то най-малко постите съблюдава. Дори се говореше, че не сайдисвал жена си, само че след тези дарове и изненади...
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР