Благой Георгиев – Джизъса е много набожен и всяка година

...
Благой Георгиев – Джизъса е много набожен и всяка година
Коментари Харесай

Прекален светец: Джизъса спазва стриктно коледните пости, 40 дни държи жена си на сухо

Благой Георгиев – Джизъса е доста религиозен и всяка година съблюдава коледните пости, които не престават 40 дни. Той се ожали, че към този момент е доста гладен и мечтае за сочна пържола, само че е твърдо решен да устиска до дъно. Пред другари многодетният татко споделил, че се възпирал и от полови контакти през този интервал. Той възнамерявал да държи брачната половинка си Полина на изсъхнало чак до Коледа, което по принцип е нетипично за него.
Дали поради постите, дали по друга причина, само че Джизъса е свалил много килограми напоследък и е замязял на вейка. По време на взаимното си общуване със Златка Райкова татуираният плейбой беше много напълнял, но в този момент се е стопил фрапантно. Някои считат, че вталяването му може да е разследване и на стрес.

Напоследък мачото има някои проблеми в персоналния си живот . Той е в извънредно неприятни връзки с някогашната си жена Златка Райкова и не се вижда със сина си Благой-младши. Известно е, че Джизъса има и финансови проблеми, само че се пробва да се измъкне от блатото, започвайки нов бизнес. Той е подкрепят от брачната половинка му Полина, която е от заможно семейство и разполага със средства. Георгиев и жена му са отворили СПА център в столичния квартал „ Хладилника ” и настойчиво го популяризират в обществените мрежи. През годините Джизъса започва няколко бизнеса инициативи, само че всякога се докарва до банкрут. Наргиле барът му с Студентски град затвори единствено след няколко месеца работа, футболната му школа за млади гении също претърпя крах. Предстои да разберем дали СПА центърът му ще просъществува.

Докато Джизъса се венча за младата Полина, Златка Райкова не остана по-назад и също не си губи си губи времето. Плеймейтката чака наследник от новия си другар Карен Хачатрян. Именно бременността била причина за бързия й годеж с 28-годишния арменец. Той й предложи брак преди два месеца на остров Миконос. Блондинката и различен път е била сгодена, само че този път се обрисува в действителност да има женитба. Тя призна пред почитателите си в инстаграм, че е изцяло подготвена и за венчавка, и за второ дете, писа " Уикенд ".

Райкова се постара по всевъзможен метод да натрие носа на бивпшия си и да му отмъсти за изневярата. Известно е, че раздялата им се е случила, тъй като той почнал да й кръшка с Полина. Благо срещнал чаровната брюнетка във фитнес залата и незабавно я харесал. Понеже е познавач на женската хубост, не съумял да устои на изкушението. Златка го спипала в крачка и мигновено го изхвърлила от вкъщи си. Едрогърдата русокоска се ожали, че до момента в който били дружно, тя плащала всички сметки и го издържала. Давала пари и за издръжката на другите му деца.

Плеймейтката останала доста огорчена от измяната, само че в този момент е удовлетворена, че е намерила различен, освен това по-заможен. Карен давал благо и драго както за нея, по този начин и за сина й Благой-младши.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР